AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională

certificare intrnationala CMC

AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională – Asociaţia Consultanţilor în Management din România (AMCOR) organizează  pe data de 15 aprilie 2014 o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională, derulată în conformitate cu regulile impuse de ICMCI.

Sesiunea se desfăşoară la sediul Asociaţiei din Bucureşti, începând cu ora 9:30. Pașii necesari pentru a parcurge procedura de certificare/recertificare sunt:

1. Confirmarea participării la adresa de e-mail: alexandra.pusca@amcor.ro;
2. Trimiterea dosarului de certificare/recertificare CMC la sediul AMCOR, str. Ion Brezoianu, nr. 47-49, bloc Liric, sc. B, ap. 166, sector 1, București;
3. Achitarea taxei de certificare CMC (300 euro) sau a taxei de recertificare CMC (200 euro) pe baza facturii proforme primite în format electronic.

Citește și Romeo Ilie: Dacă ai foresight-ul la degetul mic, ești stăpânul lumii

La sesiunea de certificare/recertificare internaţională pot participa numai consultanţi din cadrul firmelor membre AMCOR atestate naţional. Mai multe detalii privind procedura de certificare/recertificare CMC puteți regăsi pe site-ul Asociației, la rubrica ”Certificare internațională”.

Termenul limită pentru confirmarea participării, transmiterea dosarului și achitarea taxei de participare este data de 11 aprilie 2014.

Citește și Dacă şi de ce caută profesioniştii afilierea de breaslă?

Începând cu anul 2002, AMCOR este singura asociație din România abilitată de Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (ICMCI) să acorde consultanţilor în management titlul de Certified Management Consultant (CMC).

„Certified Management Consultant” este un sistem de certificare al cărui grup ţintă este alcătuit din consultanţi individuali proveniţi din rândul firmelor membre AMCOR. Titlul de CMC îi oferă consultantului în management certificat o recunoaştere internaţională valabilă în peste 51 de state în care ICMCI activează.

În ceea ce priveşte beneficiile şi oportunităţile pe care titlul CMC le aduce, experienţa unui consultant recertificat CMC este relevantă pentru acest segment.

Citește și Cine va reprezenta România la concursul Constantinus European Award

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, prin organizarea sesiunilor de certificare/recertificare internaţională îşi propune respectarea unor standarde de profesionalism şi de etică în prestarea serviciilor de consultanţă în management de către consultanţii firmelor membre AMCOR precum şi construirea unui climat etic şi profesional pe piaţa de consultanţă în management din România.