14 firme de consultanţă în management au parcurs procedura de atestare / reatestare AMCOR

amcor

Un număr de 14 firme de consultanţă în management au parcurs procedura de atestare / reatestare AMCOR. Sesiunea de atestare / reatestare naţională a fost organizată de Asociaţia Consultanţilor în Management din România în perioada 18-19 martie, la sediul asociaţiei, din Bucureşti.

AMCOR este singura asociaţie profesională a firmelor de consultanţă din România care derulează, de mai bine de 10 ani, o procedură de atestare profesională a entităţilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizată după modelul promovat la nivelul pieţei europene de consultanţă şi are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piaţa din România.

Citește și AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională

Modelul de atestare (creat după standardele Federaţiei Europene a Asociaţiilor din Consultanţă) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii şi cel al know-how-ului deţinut de firma candidată. Această sesiune de atestare / reatestare se adresează exclusiv membrilor AMCOR şi reprezintă un mijloc prin care asociaţia le oferă membrilor săi valoarea adăugată necesară pentru a face o diferenţă în consolidarea pieţei emergente din România.

În urma sesiunii de atestare din perioada 18–19 martie, 14 firme de consultanţă au îndeplinit condiţiile optime de profesionalism, etică şi experienţă pentru a activa pe piaţa de consultanţă: GCI Management & Advisory (Reatestare), Professional Management Solutions (Reatestare), Becker Consult (Atestare), Eurotop Consulting (Reatestare), Eunitas Consulting (Atestare), Fundaţia Pentru Promovarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii Braşov (Atestare), TSI Consultanţă și Training (Atestare), Brăgău Florin Consulting & Management (Atestare), Libra Quality Consult (Reatestare), Concept Consulting (Reatestare), Romair Consulting (Reatestare), Hygia Consult (Atestare), Spiral Consulting (Reatestare), Sineqva (Atestare).

Citește și Professional Corner AMCOR: Metodologia de foresight, o resursă neexploatată încă suficient de manageri

Sesiunile de atestare / reatestare naţională organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional şi etic pe piaţa de consultanţă în management din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •