Rethink Strategy – Continuity, Challenges and Opportunities

DoingBusiness.ro in parteneriat cu Microsoft Romania organizeaza webinar-ul Business Evolution: Rethink Strategy - Continuity, Challenges si Opportunities

DoingBusiness.ro în parteneriat cu Microsoft România organizează joi 26 martie 2020 webinar-ul Business Evolution cu tema Rethink Strategy – Continuity, Challenges și Opportunities, într-un efort comun de a ajuta companiile din România să își redefinească planurile într-o perioadă de provocări financiare și economice fără precedent.

În acest sens, în cadrul seminarului vor fi dezbătute mai multe teme legate de modul în care companiile din România ar trebui să acționeze în perioada imediat următoare. Vom discuta despre planuri de continuitate a afacerilor luând în considerare principalele acțiuni care ar trebui aplicate în companii.
“Dezvoltarea unui plan de continuitate a afacerii sau de “disaster recovery” este esențial și specific fiecărei companii în parte. Nu există rețete universale, dar în cadrul acestui webinar vom discuta soluții concrete despre modul în care companiile pot și trebuie să răspundă unor situații dificile precum scăderea cererii pentru anumite categorii de produse sau servicii, telemunca sau necesitatea disponibilizării angajaților, blocarea temporară a investițiilor companiilor cu impact direct asupra comenzilor, stresul și presiunea la nivel din ce în ce mai crescut, impredictibilitatea etc.

Un alt subiect pe care îl vom aborda este identificarea rapidă a riscurilor, dar mai ales a soluțiilor pe care tehnologia le poate oferi companiilor pentru a putea continua activitatea”, declara Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro.

Subiectele prezentate în primul webinar din seria Business Evolution vor fi susținute de către consultanți și manageri cu experiență, iar la întrebările celor care vor fi online, vor răspunde:

  • Marius Filipaș, Antreprenor – Managing Partener, School of Passion; ex CEO Logicom România, Lead Your Business Through the actual challenging situation;
  • Daniel Rusen, Director Marketing & Operațiuni, Microsoft România, Becoming Digital;
  • Răzvan Cristea – Solution Specialist – Modern Workplace Central & Eastern Europe, Microsoft, Leverage technology to stay productive în Remote Work and Business scenarios;
  • Irina Stănică – Manager, KPMG Legal – Recent legal aspects for remote work and business continuity;
  • Invitat special – Marius Perșinaru, Antreprenor, business executive & leader remarcabil.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •