TeCOMM Conference&Expo – experiențe, networking și oportunități de business

TeCOMM ConferenceExpo - experiente networking si oportunitati de business 1

Cluj-Napoca găzduiește în perioada 9-10 noiembrie două evenimente dedicate industriei de eCommerce și IT: TeCOMM eCommerce Conference&Expo și Târgul de Cariere în IT.

Companii din domeniul tehnologiei, eCommerce-ului și al marketingului, împreună cu angajatori de top din zona de IT, sunt prezente la Cluj-Napoca pentru a lua pulsul industriei și pentru a interacționa B2B și B2C. Evenimentele oferă profesioniștilor oportunitatea de a învăța din strategiile care au condus la succes, de a cunoaște angajatori de top și de a-și dezvolta rețeaua profesională.

TeCOMM ConferenceExpo - experiente networking si oportunitati de business 3

Content internațional și headlineri din eCommerce: Lego, Zalando, ESPRIT

Noua ediție TeCOMM eCommerce&Expo este structurată din: conferință cu speakeri și know-how internațional, workshop-uri practice, masterclass-uri hands-on, dar găzduiește și o zonă expozițională extinsă, formată din profesioniști și furnizori din domeniu.

  • James Poulter este Global Head of Emerging Platforms and Partnerships, parte integrantă din divizia Digital Consumer Engagement a LEGO Group. Pe lângă proiectarea și dezvoltarea unor caracteristici sociale cum ar fi tastatura emoji LEGO Life, personaje personalizate și sisteme de moderare, James a supravegheat lansarea parteneriatului global al LEGO cu GIPHY, care a condus canalul LEGO să acumuleze peste 1 miliard de vizualizări GIF în primul său an.

În afara job-ului, James este consultant pe partea de inițiative tehnologice pentru start-up-uri, companii și comunități emergente – le ajuta pe acestea să dezvolte inovații strategice și modele de afaceri de succes.

Citește și Centrarea pe client, mărul discordiei între manageri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •