Adio, Facebook mail!

Adio, Facebook mail! Rețeaua de socializare Facebook renunță la serviciul de e-mail. Compania a făcut acest anunț marți, 25 februarie, și a explicat că a luat această hotărâre pentru că există un nivel scăzut al folosirii adreselor de mail @facebook.com.

Sursă foto: sott.net

Sursă foto: sott.net

Potrivit The Verge, cei care chiar au folosit contul de mail de la Facebook vor primi, în curând, un mail prin care vor fi înștiințați că orice mesaj pe care îl vor primi pe contul de Facebook va fi redirecționat către adresa de mail primară pe care au completat-o la profilul de Facebook.

Citește și Facebook a decis să cumpere WhatsApp. Află pentru ce sumă

Lansat în luna noiembrie a anului 2010, serviciul de mail al Facebook a fost o încercare a companiei de a îngloba toate serviciile de comunicare online sub o singură umbrelă, cea a Facebook.

Trimiterea mai departe a mail-urilor primite pe adresa de mail @facebook.com se va face automat. Pe de altă parte, utilizatorii @facebook.com pot să-şi schimbe setările și să-și șteargă adresa de mail primară sau pot pur și simplu să bifeze butonul „Off”.

Citește și Infografic – Facebook împlinește 10 ani. Ce obiective are pentru viitor?

Chiar dacă serviciul de mail nu a fost cea mai bună idee a Facebook, compania și-a trasat o nouă provocare: să se concentreze pe îmbunătățirea serviciilor de mesagerie pe mobil.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •