Amazon Seller – Noua aplicație Amazon pentru oamenii de vânzări

Amazon a lansat în această săptămână o nouă aplicație dedicată oamenilor de vânzări.

Amazon Seller - Noua aplicație Amazon pentru oamenii de vânzări

Foto: techcrunch.com

Noua aplicație, Amazon Seller oferă acestora o serie de instrumente pentru a-și putea gestiona mai bine conturile și pentru a interacționa cu clienții. Amazon Seller este, astfel, menită să îi ajute pe vânzători să își vândă produsele.

Prin intermediul aplicației pot fi identificate prețuri, pot fi create listări de produse și se poate interacționa direct cu clienții sau cu reprezentați ai Amazon.

De asemenea, Amazon Seller permite identificarea celor mai importante vânzări, vizualizarea recenziilor făcute de clenți, dar și identificarea de noi produse.

Aplicația mai permite oamenilor de vânzare să și estimeze cât de profitabil poate ajunge să fie un produs. Acest lucru se poate face printr-o simplă scanare a unui cod.

Amazon Seller este prima aplicație pe care cei de la Amazon au creat-o special pentru oamenii de vânzare. Până acum, aceștia se bazau pe informații venite prin aplicații intermediare precum Seller Mobile pentru care erau nevoiți să și plătească.

Citește și Dronele și viitorul Amazonului

Amazon Seller, în schimb, funcționează direct pe serverele Amazon, prin urmare există o mai mare siguranță a informațiilor.

Amazon Seller poate fi descărcată de pe Apple Store. Momentan el poate fi accesat doar de cei aflați în Statele Unite ale Americii. Amazon urmează să lanseze, ulterior, și varianta pentruAndroid și să o facă disponibilă și pentru oameni de vânzare din afara SUA.

Sursă: techcrunch.com

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •