CEO-ul Blackberry: Aș vinde BBM pentru 19 miliarde de dolari

CEO-ul Blackberry, John Chen, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune CNBC că dacă i s-ar oferi suma de 19 miliarde dolari pentru serviciile de mesagerie ale producătorului de smartphone-uri, i-ar sfătui pe acționari să accepte oferta.

John Chen a făcut această declarație în contextul în care compania Facebook a cumpărat WhatsApp, o aplicație de mesaje pentru smartphone-uri, pentru 19 miliarde de dolari, potrivit Entrepreneur.com.

Citește și Lenovo vrea să cumpere Blackberry

Spre deosebire de WhatsApp, care are peste 450 de milioane de utilizatori, BBM are în jur de 85 de milioane de utilizatori activi.

Dată fiind situația, Chen a făcut următoarea declarație: „Eu lucrez pentru acționari. Dacă cineva vine la mine cu 19 miliarde de dolari, cu siguranță aș vinde BBM. Aș recomanda board-ului să accepte această ofertă”.

Citește și 3 executivi ai BlackBerry părăsesc brandul

Blackberry se concentrează, în această perioadă, pe serviciul de mesagerie. Luni a anunțat că, în lunile următoare, serviciul de mesagerie BBM va fi disponibil pe telefoanele cu sistem de operare Windows, de la Microsoft, și pe telefoanele Nokia X.

Acest anunț vine în contextul în care Blackberry își continuă lupta cu Samsung și cu Apple pentru supremația pe piața smartphone-urilor.
Sursă foto: recode.net

  •  
  •  
  •  
  •  
  •