Google reduce prețurile la abonamentele pentru Google Drive

Google a decis să reducă prețurile abonamentelor la Google Drive. Specialișii sunt de părere că această decizie a companiei va pune mai multă presiune asupra competitorilor din domeniul cloud storage.

Pentru pragul de 100 de GB de stocare, prețul a scăzut de la 4.99 de dolari, la 1.99 de dolari pe lună, în timp ce spațiul de un terabyte va fi redus de la 49.99 de dolari, la 40 de dolari.

În comparație cu Google, Dropbox oferă 100 de GB spațiu de stocare pentru suma de 9.99 de dolari/lună, 200 de GB pentru 19.99 de dolari/lună și 500 de GB pentru 49.99 de dolari/lună.

În condițiile în care Google are unele dintre cele mai mici tarife pentru stocarea de documente online, specialiștii sunt de părere că există șanse mari ca tot mai mulți utilizatori să adopte Google Drive.

„Am scăzut prețurile pentru abonamentele noastre lunare (…). Am pus la dispoziție inclusiv 10 terabytes pentru 99.99 de dolari (…), ceea ce înseamnă suficient de mult spațiu pentru a stoca, de exemplu, două poze pe zi cu tine timp de 200 de ani. Și și atunci ai avea suficient de mult spațiu (…). Desigur, spațiul de 15GB rămâne gratuit”, au precizat reprezentații Google pe site-ul oficial.

Voi utilizați serviciile Google Drive?

Sursă: googledrive.blogspot.co.uk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •