Moto X Style, smartphone-ul oamenilor grăbiți

Moto X Style, unul dintre telefoanele Motorola lansate sub Lenovo în acest an, a fost caracterizat de creatorii lui drept „telefonul care se încarcă cel mai repede din lume” – acesta poate avea o autonomie de 10 ore după numai 15 minute de încărcare, ceea ce îl face ideal pentru oamenii care sunt mereu „pe fugă”.

La finalul lunii iulie, Lenovo a anunțat noile telefoane Motorola, Moto X Style și Moto X Play. Dintre aceste două modele, Moto X Style este cel care a atras atenția publică, pentru că, deși are caracteristici asemănătoare telefoanelor de top de la Apple, Samsung, LG sau HTC, prețul este mult mai mic. Potrivit lui Jim Wicks, design chief la Motorola, prețul lui Style va fi cu 200 sau chiar 300 de dolari mai mic decât al celui mai scump telefon din gama Samsung sau Apple.

Moto X Style are o rezoluție de 5,7 inch QuadHD, folosește o baterie de 3.000 mAh și va fi disponibil în versiuni de 16, 32 sau 64GB spațiu de stocare, dar va suporta și card microSD până la 128GB. Totodată, Style are o cameră principală de 21 de megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. De asemenea, sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop, potrivit The Verge. De menționat și că telefonul va fi rezistent la apă.

 

Caracteristica principală vine abia acum: Moto X Style are o autonomie de 30 de ore de folosire continuă (indiferent de aplicație), cu o singură încărcare. Mai mult, dacă este utilizat cu încărcător TurboPower, Style se poate încărca cu până la 50% mai rapid decât un Samsung Galaxy S6. Astfel, telefonul va putea avea, după 15 minute de încărcare, o autonomie de 10 ore, după cum se arată pe platforma online a Motorola.

Moto X Style va fi lansat în septembrie.

(Foto: motorola.com)

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •