Prima aplicație gratuită de mobil pentru programări medicale, Dispensar

Dispensar, prima aplicație gratuită de mobil pentru programări medicale

Se lansează Dispensar, prima aplicație gratuită de mobil din România pentru programări online adresată pacienților și clinicilor medicale.  Dispensar este o aplicație disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și vine în ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc să apeleze la un serviciu de ambulanță.

Studiile arată că mai mult de 75% dintre români utilizează un smartphone. De aceea, aplicația DISPENSAR a apărut din necesitatea de a răspunde nevoilor oricărui pacient. DISPENSAR oferă promtitudine, confort și accesibilitate si răspunde tuturor nevoilor unui pacient: nu mai pierde timp căutând un medic sau un laborator de analize medicale; nu mai așteaptă la telefon zeci de minute pentru a face o programare. Profilul utilizatorului DISPENSAR este reprezentat de persoane cu vârsta între 25 – 55 de ani, femei și bărbați, posesori a unui smartphone.

Citeşte şi Aplicație românească pentru gestionarea datelor, lansată pe piața internațională

Cum funcționează Dispensar?

În aplicația DISPENSAR, pacienții găsesc toate specialitățile medicale. După descărcarea aplicației din magazinul App Store sau Play Store, pacientul își creează un cont de logare, alege specialitatea pentru care dorește un anumit serviciu medical, lansează cererea către clinicile selectate și ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care dorește să se trateze. Clinicile care răspund solicitării pacientului îi vor comunica ziua, data, numele medicului și costul consultației. DISPENSAR este o aplicație de mobil ce poate fi descărcată gratuit, iar utilizarea ei nu presupune niciun cost pentru pacienți.

Profilul clinicilor din aplicația Dispensar

În aplicația DISPENSAR se regăsesc majoritatea clinicilor și cabinetelor medicale din București, acele unități medicale care înțeleg nevoile pacientului modern și furnizează servicii medicale de calitate. Prin intermediul acestei aplicații, clinicile pot oferi servicii medicale, pot dobândi vizibilitate maximă contra unui buget de promovare accesibil și pot să facă parte dintr-o platformă independentă de furnizori de servicii medicale de calitate.

În luna iunie, aplicația DISPENSAR se lansează pilot în București, iar ulterior  se va lansa și la nivel național.