Șapte căi de creștere a productivității pentru antreprenorii ocupați

Ce inseamna adoptarea digitala pentru afaceri in 2019

Dacă îți conduci propria afacere atunci știi cât de greu e să jonglezi cu toate activitățile zilei și să reușești să le faci pe toate. Așa că îți vom vorbi despre câteva aplicații care te pot ajuta să câștigi timp. 

  • CloudApp

Nimănui nu-i plac email-urile lungi, însă în unele situații sunt necesare pentru a transmite mesajul. CloudApp te ajută să faci capturi de ecran, să înregistrezi audio și video, orice de pe calculatorul tău, apoi poți partaja aceste informații rapid și ușor, poți adăuga parole pe ele ca să le protejezi de modificări nedorite, eliminând nevoia de a scrie un mail și a adăuga un document la acesta. Aplicația te va ține la curent și dacă recipientul a citit sau nu ceea ce i-ai trimis prin secțiunea de analize.

  • Sorc’d

Dacă ești frustrat pentru că știi că ai informația/rezultatele cercetării/datele undeva pe calculator dar nu îți mai aduci aminte unde anume, nu ești singurul. Iar cercetările de la SINTEF arată că 90% din datele din lume au fost create în ultimii doi ani și 62% dintre profesioniști spun că nu pot sorta informația suficient de rapid și din cauza aceasta calitatea muncii lor suferă.

Sorc’d ajută prin a crea rapid secțiuni de pitch-uri, investiții și cercetare a competiției unde poți organiza toate informațiile pe care le găsești online astfel că îți rămâne mai mult timp pentru vânzări și creșterea afacerii. Aplicația se integrează și cu Google Docs și Microsoft Office astfel că îți este și mai ușor să adaugi informațiile apoi într-o prezentare, de exemplu.

  • Timely

Timely este mai mult decât o aplicație pentru programări, deoarece le permite clienților să facă programări direct, astfel că în cazul în care ai un salon sau un club de fitness este ușor să administrezi programul folosindu-te de aplicația de mobile sau adăugând opțiuni de programare pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook.

  • Entro

Vechea zicală ”Nu contează ce știi, ci pe cine știi” este adevărată și astăzi, iar Entro vine în ajutorul tău în a prezenta o persoană alteia. Pur și simplu alegi doi colegi cărora ai vrea să le faci cunoștință și menționezi de ce crezi că ar trebui să facă ei cunoștință.

Este o aplicație foarte la îndemână dacă te interesează să îți îmbunătățești eforturile de networking sau vrei să generezi o oportunitate să întâlnești chiar tu persoane noi.

  • Diamond

Aceasta este o aplicație pentru utilizatorii de calculatoare Apple și îi ajută să organizeze documentele pe calculator analizând conținutul fișierului.

Totodată are și un motor puternic de căutare care ajută la reperarea rapidă a documentelor, site-urilor sau informațiilor de care ai nevoie.

  • Mohiomap

Mohiomap te ajută să vezi informația ta stocată în cloud sub o formă sau alta (Google Drive, Dropbox, etc.) reunită într-un singur loc și într-o modalitate interactivă și contextuală. Poți să editezi orice document sau notiță apoi să folosești motorul de căutare pentru a vizualiza conexiuni între informațiile tale pe care nu le-ai realizat până acum.

  • GMass

Există multe soluții de marketing prin email, însă majoritatea sunt destinate firmelor mari. Pentru antreprenori, o soluție ca GMass este mai abordabilă și eficientă datorită costurilor reduse. Ea permite crearea de campanii individuale și automatizate de marketing prin email, mici și mijlocii, și este integrată cu Gmail ceea ce face lucrurile mai ușor de implementat.

Întotdeauna vor exista antreprenori care se vor gândi la soluții pentru problemele de productivitate ale altora, iar astfel tu vei putea să economisești timp și să comunici mai eficient, fără să te coste foarte mult.