Clujul devine capitala europeană a tehnologiei la a 6-a ediție Techsylvania

Techsylvania a atras peste 3.000 de participanti la conferintă, hackathon, evenimente si competitia startup-urilor

A 6-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei, Techsylvania propune în acest an un format inedit, într-o nouă locație. Evenimentul se desfășoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca între 8 și 11 iunie și cuprinde hackathon-ul, conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q & A și evenimente satelit.

Participanții vor avea ocazia de a vedea, în premieră în România, prezentări ale unor invitați de excepție. Din partea celebrei companii SpaceX, co-fondatorul Tom Mueller va împărtăși la Techsylvania visul etern al omenirii de a trimite echipamente și oameni în spațiul cosmic. Organizatorii conferinței l-au invitat și pe Francois Chopard, fondatorul Starburst – primul accelerator pentru startup-uri din domeniul aerospațial. El va inspira publicul din Cluj vorbind despre experiența sa impresionantă.

Speakeri cu experienta din companii de valoare vin la Techsylvania, stimulând investițiile în zonă

Printre cei care vor susține prezentări sau consilia startup-urile în Startup Avalanche sunt investitori ale unor fonduri venture capital care depășesc bugetul orașului Cluj Napoca de 500 de ori și chiar de 15 ori bugetul de investiții al României pe anul 2019.

Lideri ai investițiilor din principalele piețe financiare europene, dar și mondiale vor participa la eveniment, focusând atenția asupra ecosistemului creat la Cluj Napoca și potențialelor oportunități de investiții din întreaga țară.

Fang Yuan, vice președinte Baidu Ventures, Sakshi Chhabra Mittal, vice președintele Softbank Vision Fund dar și Abdullah Al-Shaksy, co-fondator și CEO al Phaze Ventures se vor alătura celor peste 20 de investitori care vor participa la Techsylvania 2019.

Consultanți de renume vor aduce la Techsylvania și în acest an imaginea profesioniștilor care sunt în spatele succesului unor companii inovatoare. Din partea TechCrunch, John Biggs, autorul celei mai celebre cărți despre blogging, dar și Don Lothrop – fondatorul PressOne vor reprezenta instituții media globale, ridicând ștacheta prezentărilor de la Techsylvania.

Participanții se pot înscrie gratuit la cele peste 30 de evenimente satelit care se vor organiza și în afara sediului central de la Sala Polivalentă – BT Arena. Fie că vorbim de realitate virtuală aplicată în domeniul medical sau concepte inovative de design, toate evenimentele satelit vor aduce o savoare specială atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania.

Biletele se pot cumpăra de pe www.techsylvania.com. În ultima săptămână dinaintea evenimentului puteți beneficia de prețuri last minute – Regular de €139 pentru biletul Builder și €259 pentru accesul Premium.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania. Aceștia sunt companii care își aduc contribuția în creșterea comunității IT și Tech din România și pe plan internațional.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •