Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

MyMan.ro, un magazin de cadouri de lux care a devenit o sursa pentru cadouri unice corporate

Atunci când cumpărăm un cadou pentru un șef, nu cumpărăm un simplu cadou. Pentru mulți, cadoul pentru șef sau șefă este modalitatea prin care ne arătăm recunoștința pentru cei care ne susțin cariera și ne ghidează profesional. Fie că vorbim despre șefi, directori, manageri, fie chiar despre coach-i ori mentori, ne referim la persoane care contribuie la dezvoltarea noastră.

De ceva vreme, în România există “Gift concierge” – acei oameni inițiați în arta cadourilor -, care oferă un serviciu de consultanță în oferirea de cadouri, mai ales în zona corporate. Am stat de vorbă cu Elena Miu, primul gift concierge din România și fondatoarea MyMan.ro, un magazin de cadouri de lux care a devenit o sursă pentru cadouri unice corporate, de la care am aflat mai multe despre arta de a oferi cadouri șefilor și șefelor, în funcție de personalitatea lor.

“Există mai multe stiluri de management și, prin urmare, de șefi: am avut clienți care au avut nevoie de cadouri pentru șefi tradiționali, pentru șefi prietenoși și „de gașcă” sau pentru acea tipologie de directori mereu eleganți, „la patru ace”. Am avut grijă să recomandăm cadouri în funcție de aceste indicii. Spre exemplu, pentru șeful sau șefa mai tradiționalistă, poți merge pe un set de scris vintage, pentru un șef mai prietenos poți alege un set de joc sau poker, iar pentru șeful mereu elegant nu ai cum să dai greș cu o pereche de butoni de cămașă. Mai ales dacă alegi un model mai special, care să facă referire la un hobby sau o pasiune de-ale sale. Totodată, ca idee generală de cadouri pentru șefi, poți miza mereu pe diverse decorațiuni de birou sau globuri pământești deosebite”, detaliază Elena de la MyMan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •