ABC Data și-a stabilit punctul de distribuție la Oradea

Sergiu Lujanschi, Director General ABC Data Romania

ABC Data, subsidiara locală a unuia dintre cei mai importanți distribuitori IT din Europa Centrală și de Est, care a intrat pe piața din România în urmă cu două luni, și-a stabilit punctul de distribuție la Oradea.

Astfel, produsele destinate pieței din România sunt livrate către partenerii locali ai ABC Data în doar 24 de ore de la intrarea în țară, potrivit unui comunicat remis Manager Express.

Citește și ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din regiune, a intrat pe piața din România

„Depozitele din Polonia, aflate în Varșovia și Sosnowiec, asigură în prezent marfa pentru toate cele nouă companii din Grup, din Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, România și Germania. Pe lângă acestea, produsele din portofoliul nostru sunt distribuite prin intermediul departamentului de export și în alte 21 de țări, în funcție de acordurile încheiate cu producătorii”, a explicat Sergiu Lujanschi, Director General ABC Data România.

Transportul produselor se realizează de luni până sâmbătă, între depozitele din Polonia și sediile partenerilor locali. În funcție de depozitul din care provin, acestea ajung în termen de 2 sau 3 zile la clienți, livrările fiind efectuate chiar și în zilele de sâmbătă.

Citește și Cel mai mare obstacol pentru un lider: să țină angajații motivați – interviu cu Bogdan Badea, Managing Director Accace

„Livrările se colectează la Oradea și de acolo pornesc către partenerii noștri din toate regiunile geografice, ajungând în termen de 24 de ore, fie că vorbim de Oradea, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța sau București”, a precizat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data România.

ABC Data intenționează să înființeze și un depozit în România, astfel încât disponibilitatea celor peste 36.000 de produse din portofoliu să crească și timpul de livrare să fie redus și mai mult.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •