KPMG în România are un nou Director de Resurse Umane

Simona Podgoreanu se alatură echipei KPMG in Romania ca Director de Resurse Umane

Simona Podgoreanu se alătură echipei KPMG în România ca Director de Resurse Umane, începând cu luna noiembrie 2019. Simona are peste 20 de ani experiență în resurse umane și timp de 13 ani a ocupat poziția de Director de Resurse Umane în cadrul companiei Agricover. În ultimii 16 ani, Simona a îmbinat experiența profesională cu activitatea de profesor asociat în programele ASSEBUS Executive MBA și ExecEdu. Totodată, ea este un om autodidact și un profesionist preocupat de dezvoltarea continuă în domeniul resurselor umane și al dezvoltării organizaționale, obținând certificări de la cele mai prestigioase instituții din lume – Harvard, IESE Barcelona, HEC Montreal etc.

Simona a coordonat numeroase proiecte de transformare organizațională, eficientizare a proceselor de resurse umane și are o experiență amplă în poziționarea funcției de resurse umane ca partener strategic, în dezvoltarea performanței și în crearea de proiecte inter-departamentale care să pună în valoare atât contribuțiile individuale ale angajaților, cât și cele de echipă. De asemenea, Simona are experiență în antrenarea organizațiilor pentru o nouă eră a muncii care să integreze tehnologia și să dezvolte abilități relevante pentru viitor. În KPMG, principala prioritate a Simonei va fi de consolidare a unei culturi bazate pe inovatie, performanță, feedback și dezvoltare continuă, pentru a oferi angajaților o experiență de lucru valoroasă.

„Sunt onorată să mă alătur KPMG în România și să contribui implicit alături de această echipă extraordinară la dezvoltarea companiilor din Romania. Ca Director de Resurse Umane în KPMG am tot ce îmi pot dori pentru a reuși în mandatul meu – o companie de succes, o echipă puternică și o susținere totală a echipei manageriale în a dezvolta competențele de care echipa noastră va avea nevoie în viitor și atât de necesare pentru crearea unui avantaj competitiv, pentru diferențierea noastră în fața clienților, astfel încât KPMG în România să fie prima referință în consultanță”, a afirmat Simona Podgoreanu, HR Director, KPMG în România.

“Succesul în a Patra Revoluție Industrială necesită o gândire unică, transformațională, de creare a valorii prin schimbare, prin integrarea Inteligenței Artificiale cu echipa umană și prin dezvoltarea unui mediu care încurajează inovația și creativitatea ca monedă de schimb pentru strategia noastră de viitor. Simona are spiritul antreprenorial și pasiunea care pot deschide acest drum echipei noastre extraordinare”, afirmă Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România.

KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și consultanță în afaceri în 153 de țări, având 207.000 de profesioniști în întreaga lume. În România și Moldova, KPMG are șase birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.

Citește și: Dan Gheorghe este numit Chief Investment Officer la NN Pensii

  •  
  •  
  •  
  •  
  •