Cât au investit companiile în programe de wellbeing pentru angajați în 2015

În 2015, 20% dintre organizații au investit peste 100.000 euro în fericirea și starea de bine ale angajaților, atât la birou, cât și în afara locului de muncă, 20% au alocat sume cuprinse între 10.000-50.000 euro, iar 60% au investit sub 10.000 euro în programele speciale pentru angajați, potrivit unui studiu.

Centrul Fericirii a realizat în luna noiembrie un studiu pentru a identifica principalele companii și persoane publice care au contribuit în 2015 la fericirea și starea de bine a românilor.

La studiu au participat 45 de companii medii, mari și foarte mari care și-au dorit ca angajații lor să se bucure de mai multe momente de sport și relaxare, precum și de oportunități de dezvoltate personală și implicare activă în comunitate. De asemenea, studiul a urmărit și identificarea personalităților din showbiz-ul autohton care au adus zâmbetul și voia bună pe chipurile și în casele românilor în 2015.

„Studiul ne-a arătat faptul că 100% din companiile respondente consideră că programele de corporate wellbeing contribuie semnificativ la creșterea productivității, retenției și eficienței angajaților, precum și a nivelului general de satisfacție și apreciere al acestora în ceea ce privește angajatorul”, a spus Florina Onețiu, Certified Coach și Fondator al Centrului Fericirii.

În 2015, principalele servicii oferite de companii angajaților au inclus: evenimente și workshop-uri de dezvoltare personală, programe de coaching, servicii de nutriție și masaj și terapii alternative.

În 2015, principalele servicii oferite de companii angajaților au inclus: evenimente și workshop-uri de dezvoltare personală, programe de coaching, servicii de nutriție și masaj și terapii alternative.

Printre companiile responsabile, participante la studiu, se numără: Engie, Raiffaisen Bank, GDF Suez, Cetelem IFN, Genpact România, Henkel România, Life Care, Smithfield România, Synevo, Policolor, TotalSoft, Zentiva, Orange Romania, Telus International Europe, Servier, Casa de Insolvență Transilvania, Ernst and Young România, Solver Training, SoftExpert Mobility, Bittnet Systems, Studio Moderna, Medical Devices & Diagnostics.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •