Comunitatea de HR și-a ales liderii pentru următorii trei ani

Comunitatea profesioniștilor în resurse umane din România (HR Club) și-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018.  Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic și 18 în cadrul adunării generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din:

Presedinte Consiliu Director

  • Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, OyakRenault Turcia 

Citeşte şi Pascal Candau, numit Director General al Renault Technologie Roumanie

Membrii Consiliu Director;

  • Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale;
  • Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR;
  • Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager – Eastern Europe, Tenaris;
  • Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM);
  • Horațiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanță în Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers;
  • Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult România;

Membrii Consiliului Director ocupă funcții de conducere în diferite companii importante din România sau străinătate, dar, în ciuda programului aglomerat, dedică din timpul lor muncii voluntare în cadrul Asociației (membrii Consiliului Director nu sunt remunerați). Se implică, din pasiune pentru această frumoasă profesie – managementul resurselor umane, în vederea dezvoltării comunității de HR din România.

Citeşte şi Top 10 companii premiate pentru excelenţă, la Gala HR Club

“Cred că în perioada 2012-2015 am făcut multe lucruri frumoase împreuna și sunt convins că se pot face și mai multe. Pentru a apropia HR-ul de business și a face cunoscut impactul pe care îl are activitatea profesioniștilor în resurse umane, am inițiat întâlniri de tipul CEO Power Breakfast sau CEO Power Dinner, iar Gala Premiilor de Excelență HR Club este un proiect în care celebrăm HR-ul în contextul business-ului. Ne dorim să continuăm, în mandatul 2015-2018, toate aceste proiecte frumoase și încă să inițiem altele, care la rândul lor să aducă beneficii comunității profesioniștilor în resurse umane și, în general, peisajului de business din România.”  Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia, Presedinte HR Club în mandatul 2012-2015 și reales în mandatul 2015-2018.

Rolul Consiliului Director este de a trasa direcțiile strategice și obiectivele Asociației, a aproba planul de execuţie (activități/proiecte) și bugetul anual de venituri/cheltuieli și de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotărăște colaborarea cu alte organizații și, nu în ultimul rând, se implică activ în dezvoltarea comunității HR Club.