Furnizorul de software care schimbă principiul de bază în recrutarea din IT

Furnizorul de software care schimbă principiul de bază în recrutarea din IT

Wizrom Software schimbă principiul de bază al recrutării tradiţionale în domeniul IT,  şi anume cumulul de specializări tehnice, cu o abordare nouă.

„Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relaţionare cu clienţii şi de aceea căutăm candidaţi cu o anumită atitudine şi abilităţi de comunicare. Căutăm oameni cu imaginaţie, spirit de iniţiativă şi dorinţa de a deveni profesionişti în acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Compania caută 40 de consultanţi de business, programatori şi consultanţi de service pentru departamentele de implementare şi suport pentru soluţiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferenţiator îl reprezintă „atitudinea” – ceea ce în terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscută ca „soft skills”.

„Clienţii apreciază tot mai mult expertiza de business în domeniul lor de activitate, astfel că pentru noi, prioritatea în recrutare a devenit nu neaparat setul de cunoştinţele IT, ci experienţa acumulată de candidaţi în aceste domenii şi anume producţie, distribuţie, logistică, şi servicii”, explică Adrian Bodomoiu.

Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai companiei cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România. Wizrom oferă un pachet motivant angajaţilor săi, inclusiv la nivel aspiraţional. Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor. În plus, compania investeşte zeci de  mii de euro anual în pregătirea angajaţilor în tehnologiile folosite şi conceptele de business curente.

Citeşte şi Unde găsim specialiștii și cât investim în recrutare în 2016?

„Noi oferim oamenilor talentaţi posibilitatea de a învăţa şi a se dezvolta într-o companie antreprenorială, inclusiv de a arde unele etape, dacă sunt cu adevărat performanţi. În plus, Wizrom este o companie puternic ancorată în mediul de business privat, oferind stabilitate şi perspective pe termen lung angajaţilor săi”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a înfiinţat anul trecut un business unit special care este implicat în prezent în şapte proiecte majore de concept şi implementare a unor soluţii complexe pentru clienţi din SUA, Europa de Vest şi România.

Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.

Foto: stocksnap.io

  •  
  •  
  •  
  •  
  •