HR Summit – pe 17 octombrie, la Iași

HR Summit - pe 17 octombrie, la Iași

 13 speakeri și 120 de specialiști în HR din Iași, Galați, Bârlad, Suceava, Chișinău, București,  Arad, Oradea și Cluj își dau întâlnire pe 17 octombrie la HR Summit Iași, începând cu orele 08:00, la Grand Hotel Traian Iași.

HR SUMMIT macheta zn

La HR Summit Iasi, participanții vor avea ocazia să cunoască și să comunice direct cu specialiști în resurse umane din întreaga țară, să își extindă rețeaua de contacte și să asimileze noi practici si sa afle in premiera noile tendinte de pe piata  de HR nationala si internationala.

Doru Dinu, Senior Trainer Dale Carnegie, va prezenta un rezultatul unui studiu, despre ceea employee engagement, finalizat in luna martie a acestui an, la nivel national si la nivel international, la care au participat 60 de tari- printre care si Romania.

Irina Arsene, CEO Mindit, ne va vorbi despre avantajele procesului de background screening atat pentru angajati, cat si pentru angajatori si ne va pune la dispozitie in premiera o aplicatie care ne va ajuta sa intelegem mai bine procesul de background checking.

Bulent Duagi, HR Business Partner Adobe Romania, ne va arata o noua perspeciva asupra industriei de resurse umane prin workshop-ul HR&User Experience Design.

Conferinta este completata de zona expozitionala, deschisa publicului larg, unde companiile si furnizorii de servicii din domeniul HR isi vor expune portofoliile de produse si oferte, facilitand interactiunea firmelor de recrutare , HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu.

Companii precum Signal Iduna, Noble Manhattan, Romanian Software si Mindit vor prezenta intr-o maniera cat mai creativa cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.

Mai multe informații despre cei 13 speakeri, inscrieri si despre agenda evenimentului veti găsi accesând site-ul evenimentului hrsummit.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •