Interviurile de angajare – programate și confirmate online

CeeVee.com, platforma online de recrutare lansată în luna martie 2015 de către grupul Neogen, introduce pentru prima dată în România sistemul automatizat de programare și confirmare online a interviurilor. Aceasta face ca angajatorul să poată invita la interviu candidații relevanți printr-un singur click. Candidații sunt anunţați la scurt timp prin e-mail și sms, aceștia având posibilitatea de a confirma online sau de pe smartphone participarea la interviu. Până în prezent, au fost realizate prin CeeVee.com peste 700 de programări online pentru interviuri. Platforma de recrutare CeeVee.com oferă în momentul de față acces la un total de 2.6 milione de CV-uri, iar companiile plătesc doar pentru candidații interesați de oferta lor.

„Faza premergătoare interviului este, în general, consumatoare de timp, angajatorul fiind nevoit să contacteze prin telefon un număr mare de candidați și să revină la același număr de mai multe ori. La rândul său, candidatul poate să confirme prezența la interviu direct de pe telefonul mobil sau din site atunci când este disponibil sau interesat de ofertă”, a declarat Oana Manga, Business Development Manager, CeeVee.com.

Pentru companiile care programează interviurile prin intermediul CeeVee.com a fost introdusă plata pe rezultat, ceea ce înseamnă că angajatorul va plăti doar în momentul în care candidatul acceptă invitația la interviu.

„Ne propunem să oferim companiilor angajatoare talent proaspăt în fiecare zi şi acces ușor către candidații disponibili, activi și interesați de ofertele lor”, a declarat Oana Manga, Business Development Manager, CeeVee.com

Despre CeeVee.com

CeeVee.com este un proiect dezvoltat de grupul Neogen, care deține și Bestjobs.ro, și a fost lansat în luna martie 2015, oferind acces la cea mai mare și actuală bază de date cu CV-uri , permițând companiilor interesate să găsească talent proaspăt în fiecare zi.

(Foto: COD Newsroom, www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •