Cum să fii un om de succes la 30 de ani

Cum să fii un om de succes la 30 de ani

Ne dorim să ne îmbogățim rapid. Potrivit mashable.com, aceasta este una dintre problemele cu care se confruntă tânăra generație care ar vrea să aibă jobul ideal sau o afacere de succes foarte repede.

success

Antreprenorul american Aaron Pitman este de părere că nu există un buton magic pe care apeși și care să îți garanteze că o să fii bogat.

Pitman a făcut primul million înainte să împlinească 30 de ani. El și-a petrecut ore întregi în facultate pentru a dezvolta planuri de afaceri, a învățat foarte mult și a încercat să îți dezvolte cât mai multe abilități.

Din punctual lui de vedere, primul pas pentru a deveni bogat este să ai mentalitatea potrivită, să fii ambițios.

El spune, de asemenea, că tinerețea este un mare avantaj, în primul rând din punct de vedere tehnologic. În condițiile în care trăim într-o lume dominată de tehnologie, faptul că noua generație a crescut deja înțelegând ce se întâmplă în această zonă, constituie un mare avantaj.

În ceea ce privește faptul că tineriilor li se spune adesea că nu au expriență, Pitman consideră că cea mai bună strategie este „confesiunea și atacul”. El obișnuia să le spună partenerilor de afaceri că deși este tânăr, nu înseamnă că nu știe ce face. Pitman spune că în acest fel le sunt atacate prejudecățile.

„Am preluat controlul situației și am găsit parteneri pentru afacerea mea care chiar au avut încredere în mine și în capacitatea mea de a avea success”, explică Pitman strategia lui.

Pitman este de părere, de asemenea, că și modul în care socializăm are o influență asupra succesului. Pitman este de părere că opinia speaker-ului motivațional Jim Rohn potrivit căreia dacă ai în cercul de prieteni oameni de succes, există mari șase ca și tu să ai, este foarte adevărată.

Dacă cinci dintre cei mai apropiați prieteni ai tăi sunt foarte motivați și au succes, aceste trăsături te vor face să muncești mai mult. Ei te vor motiva.

Pitman admite că petrecând mult timp cu oameni de succes i-a permis, pe de-o parte, să cunoască persoane interesante, iar pe de altă parte să își extindă conexiunile profesionale.

Banii nu cad din cer. Este lecția pe care Pitman încearcă să o dea. Pentru un parcurs profesional de succes este nevoie de foarte mult studiu și de încredere în ceea avem de oferit si de o atitudine pozitivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •