2016, primul an în care ofertele turistice de Black Friday vor concura serios ofertele la electrocasnice

Ryanair inchide patru baze din Spania, amenintand peste 500 de locuri de munca

Pentru Black Friday 2016 Vola.ro – cea mai mare agenție de turism online, pune la bătaie peste 600 de bilete de avion și vacanțe în destinații europene, cu reduceri de până la 90%. Compania estimează că vânzările aferente zilei de Black Friday vor echivala vânzările pentru o lună întreagă.

Dacă în anii anteriori Black Friday-ul în turism echivala la nivel de oferte cu Early Booking, reducerile fiind de 30 – 40%, Vola.ro își propune ca anul acesta să organizeze un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului și pentru ofertele turistice. Astfel, cea mai mare agenție de turism online din piață pune la vânzare peste 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90%.

”Ne-am obișnuit să fim pionieri în online-ul turistic, astfel că anul acesta ne propunem ca Black Friday-ul aferent vacanțelor să concureze serios ofertele la electronice și electrocasnice. Avem bilete de avion spre cele mai importante destinații europene reduse cu până la 90% dar și vacanțe și sejururi la prețuri speciale.” a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre mai multe destinații europene, care vor fi comunicate în ziua reducerilor. 

”Am selectat câteva din cele mai cerute destinații europene și pe acestea la vom oferi la un preț simbolic, cu până la 90% mai mic decât prețul normal” a completat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Ținta de vânzări a Vola.ro

Pentru ziua de 18 Noiembrie, Vola.ro își propune să atingă vânzări similare cu cele înregistrate pe parcursul unei luni întregi, luna Noiembrie transformându-se astfel în vârful de vânzări pentru agenția online.

Citeşte şi Călătoriile cu avionul sunt mai ieftine cu până la 30% în noiembrie față de restul anului