Angajatorii de top caută angajați din senior level. Salariile, de la 1.000 de euro

Aproximativ 800 de oportunități de carieră din senior level vor fi prezentate la ediția din București a evenimentului ”Angajatori de TOP”. 

”Angajatori de TOP București” va avea loc pe 27-28 martie, la Sala Palatului. Vineri, programul va fi de la 10:00 la 18:00, iar sâmbătă de la 10:00 la 17:00. Din cele 4.000 de posturi scoase la concurs, 20% vor fi pentru persoanele cu experiență mai mare de cinci ani, care sunt în căutarea unei poziții ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

Salariile pentru candidații seniori se situează, în general, între 1.000 și 1.500 de euro pe lună, dar unii angajatori depășesc acest interval, potrivit portalului de anunțuri hipo.ro. Pe lângă salariul propus, angajatorii vor oferi și alte categorii de beneficii angajaților, iar printre acestea sunt incluse: tichete de masa, asigurări medicale private, program de lucru flexibil, suport financiar pentru training-uri, decontarea abonamentului, abonament la sala de sport sau prime de Crăciun.

Printre angajatorii care vor fi prezenți la eveniment se numără și eMAG, Kaufland, KFC, PayU, UPA Solutions, Coca-Cola, Gopet Romania, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter International Romania, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.

Lista companiilor participante și a job-urilor scoase la concurs poate fi consultată AICI.

Criterii de selecție

În ceea ce privește criteriile care vor conta în selecția și recrutarea viitorilor angajați, o treime dintre angajatori consideră că experiența relevantă pe o poziție anterioară este cel mai important criteriu de selecție pentru candidații din senior level, potrivit unui studiu realizat de portalul de carieră în perioada decembrie 2014-ianuarie 2015.

Totodată, la capitolul abilități ”soft skills”, angajatorii apreciază orientarea către rezultate, abilitățile de comunicare, flexibilitatea și adaptabilitatea, proactivitatea și capacitatea de a lucra bine în echipă.

(Foto: www.utel.edu.mx)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •