Cel mai scurt drum de la candidat la angajat? 3 ediţii Angajatori de TOP în această primăvară

Cel mai scurt drum de la candidat la angajat? 3 ediţii Angajatori de TOP în aceast primăvară

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră din România, revine în primăvara aceasta cu trei noi ediții în Timișoara, București și online, prin târgul virtual la nivel național:

  • Angajatori de TOP Timişoara: 17-18 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
  • Angajatori de TOP Bucureşti: 24-25 martie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 3-16 aprilie, pe www.hipo.ro

Organizat de Catalyst Solutions, târgul de carieră are o tradiție care se traduce prin: 35 de ediții, 11 ani de experiență, peste 1 500 de companii participante și 30 000 de vizitatori în fiecare an la edițiile din Timișoara și București.

“Edițiile Angajatori de TOP din primăvara aceasta promit vizitatorilor “cel mai scurt drum de la candidat la angajat”. Și asta fiindcă așteptăm în total 180 de companii din întreaga țară să își prezinte posturile disponibile și programele de internship sau management trainee, multe dintre ele în premieră. Anul acesta vom vedea la târg companii din zone foarte variate și mai mulți jucători din domeniile IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive, logistică, inginerie“, a anunțat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

Conform sondajelor Catalyst Solutions, 100% dintre companiile participante la ultimele ediții ale evenimentului, din toamna lui 2016, au afirmat că au avansat discuții cu candidați în vedea recrutării în urma târgului și multe dintre ele au confirmat că participarea la târg le-a ajutat să își crească notorietatea ca angajator și chiar să recruteze un număr semnificativ de angajați. De asemenea, peste 80% dintre candidații care au fost prezenți la ultimele ediții au afirmat că au găsit la eveniment cel puțin un job de interes pentru ei.

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie până pe 10 martie, în limita standurilor disponibile, scriind un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro.

Candidații se pot înscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/angajatoridetop și pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Edițiile Angajatori de TOP din octombrie-noiembrie 2016, în București, Timișoara și online, au reunit aproape 15.000 de vizitatori și 170 de angajatori, care au prezentat 7.500 de joburi din domenii precum: IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail. Totodată, târgurile de la București și Timișoara au inclus 56 de workshop-uri și conferințe susținute de peste 100 de manageri și specialiști din companii mari. Vizitatorii la târg au reprezentat toate nivelurile de carieră: 36% la început de carieră (0-1 experiență), 32% nivel mediu de experiență (1-5 ani), 32% profesioniști seniori (peste 5 ani de experiență).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •