Cinci nume noi la conducerea EY România

Cinci nume noi la conducerea EY România

Claudia Sofianu, Diana Lupu şi Ioana Iorgulescu au fost numite recent Directori Executivi în departamentul de Asistenţă fiscală al EY România, în timp ce Horiana Istodor a fost numită Director Executiv în departamentul de Asistenţă în Tranzacţii. De asemenea, Andra Casu a fost promovată în funcţia de Director în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală.

Cele 5 colege care se alătură echipei executive a EY România au demonstrat de-a lungul anilor profesionalism, dedicaţie şi o determinare continuă pentru a dezvolta echipele din care fac parte. Alăturându-se acum conducerii companiei, ele vor contribui semnificativ la dezvoltarea serviciilor oferite clienţilor noştri. Mă bucur să lucrez alături de ele şi le doresc mult succes în noul rol!”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Claudia Sofianu – Director Executiv în departamentul de Asistenţă fiscală

Claudia Sofianu-Executive Director_EY RomaniaClaudia Sofianu s-a alăturat EY în 2006 în calitate de Consultant în imigraţie, iar în iulie 2010, a preluat conducerea diviziei de Human Capital din cadrul EY România. Claudia lucrează pentru clienţi din diverse sectoare, cum ar fi construcţia de automobile, servicii financiare, energie, farmaceutice şi retail. Claudia a absolvit Facultatea de Drept şi deţine o diplomă de Master în Drept comercial european.

 

 

Diana Lupu – Director Executiv în departamentul de Asistenţă fiscală

Diana Lupu- Executive Director_EY RomaniaDiana Lupu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în 2000 şi s-a alăturat echipei EY din România în 2007, după ce a lucrat timp de cinci ani pentru TMF Romania. În ultimii ani, a lucrat ca Senior Manager în cadrul diviziei de Conformitate şi raportare, coordonând serviciile de contabilitate, raportare statutară şi conformitate fiscală oferite clienţilor din mai multe industrii. În 2002, a devenit membru al Corpului Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din România, iar în 2005 a devenit membru al ACCA.

 

Ioana Iorgulescu – Director Executiv în departamentul de Asistenţă fiscală

Ioana Iorgulescu_Executive Director_EY RomaniaIoana Iorgulescu a fost printre primii profesionişti care s-au alăturat echipei de Taxe Indirecte din cadrul EY România în 2006, după 13 ani de activitate în industria IT şi ca inspector fiscal în cadrul Ministerului de Finanţe.

Ioana s-a specializat în domeniul TVA, acumulând o vastă experienţă în controversele legate de TVA, TVA due diligence şi în proiecte de conformitate şi consultanţă privind TVA. Ioana a lucrat de-a lungul timpului atât pentru clienţi locali, cât şi pentru clienţi internaţionali, cu un focus pe sectoarele de energie şi utilităţi, farmaceutice, producţie şi retail. Este membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi a Corpului Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din România. Ioana este licenţiată a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de Auditor Fiscal din partea Şcolii Naţionale de Fiscalitate Clermont Ferrand.

Andra Caşu – Director în departamentul de Asistenţă fiscală

Andra Casu- Director_EY RomaniaAndra s-a alăturat EY în 2003 – are peste 12 ani de experienţă profesională lucrând cu clienţi locali şi internaționali în domeniul taxării companiilor. Andra este membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din România, a publicat numeroase articole în presă pe teme legate de aspecte fiscale şi de reglementare şi participă activ ca vorbitor în cadrul conferinţelor şi seminariilor de fiscalitate. Având o expertiză tehnică semnificativă, Andra oferă asistenţă unor clienţi din diferite sectoare, precum bănci, fonduri de investiţii, companii de leasing şi asigurări, companii de petrol şi gaze, dar şi companii din retail şi construcţia de automobile.

 

Horiana Istodor – Director Executiv în departamentul de Asistenţă în Tranzacţii

Horiana Istodor- Executive Director_EY RomaniaHoriana s-a alăturat EY în 2006, acumulând peste 15 ani de experienţă în evaluare şi analiză financiară. Ea oferă asistenţă clienţilor din diverse industrii pentru a evalua planurile financiare şi de investiţii. Printre clienţii importanţi cu care a lucrat, se numără distribuitori de energie, fonduri de investiţii, companii de petrol şi gaze, companii industriale, dar şi autorităţi publice. În ultima perioadă, Horiana a colaborat cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) pentru a contribui activ la dezvoltarea profesiei de evaluator din România, fiind parte a grupului de lucru care elaborează noile standarde de evaluare.

La nivel global anul acesta, EY a promovat un număr record de femei la nivel executiv, reprezentând peste 30% dintre toate promovările realizate şi o creştere de 33% comparativ cu anul 2014.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •