Clifford Chance anunţă un nou partener global în biroul din Bucureşti

Clifford Chance anunţă un nou partener global în biroul din Bucureşti

Firma globală de avocatură Clifford Chance a anunțat promovarea a 24 de avocați la poziția de Partener global, printre aceștia numărându-se și Ioana Țălnaru din biroul de la București.

Cu peste 14 ani de experiență și un portofoliu solid în domeniu, Ioana Țălnaru este specializată în Corporate M&A, Private Equity și Energie.

În urma acestei promovări, Ioana se alătură celor trei parteneri care coordonează activitatea de la București – Daniel Badea, Managing Partner, Nadia Badea și Mădălina Rachieru. Încă un counsel, cu experiență în practica de Banking & Finance/ Project Finance, este implicat în acest moment în procesul de promovare la parteneriatul global.

Noii parteneri Clifford Chance au fost promovați din toate practicile cu poziție de lider de piață și reflectă amploarea și profunzimea capabilităților firmei în domenii ce se dovedesc de importanță critică pentru liderii mediului de afaceri la nivel global. Practicile acoperite prin noile promovări sunt Fuziuni & Achiziții, Piețe de Capital (IPO-uri), Private Equity și fonduri de investiții; finanțări (de proiect, de active, de achiziții, finanțări cu grad ridicat de risc – leveraged finance); investigații, litigii comerciale; aspecte fiscale și de dreptul muncii; sancțiuni. Firma a numit parteneri noi în 13 dintre birourile rețelei sale internaționale.

Ioana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu, în 2001, și a devenit membru în Baroul București un an mai târziu. Deține un Master (LL.M.) în Dreptul Internațional al Afacerilor (International Business Law) de la Universitatea Central Europeană (Central European University) de la Budapesta, din 2003.

A acumulat experiență în tranzacții M&A la nivel local și internațional, fiind implicată în mod activ în proiecte semnificative; a asistat fonduri de investiții, fonduri imobiliare și companii internaționale în proiecte de fuziuni și achiziții, vânzări, înființări de societăți mixte, restructurări și reorganizări interne. S-a alăturat echipei Clifford Chance Badea în 2004.

Printre proiectele în care a fost implicată Ioana Țălnaru în ultimii ani se numără:

  1. Asistență acordată Nidera în legătură cu preluarea integrală a United Shipping Agency (USA), proprietarul celui mai mare terminal de export de cereale din portul Constanţa;
  2. Asistență acordată Abris Capital Partners, care a intrat în acționariatul grupului de companii Pehart Tec, unul dintre cei mai importanți producători de hârtie tissue din România, cu operațiuni în regiune;
  3. Asistență acordată Abris Capital Partners în legătură cu achiziția Cargus de la Deutsche Post DHL, achiziția ulterioară a Urgent Curier și a altor achiziții adiacente;
  4. Asistență acordată Innova Capital în legătură cu preluarea pachetului majoritar din EnergoBit, grup care oferă soluții de inginerie pe piața de electricitate;
  5. Asistență acordată Accession Fund/ GLL Real Estate Partners în legătură cu achiziția și vânzarea ulterioară a clădirilor de birouri Charles de Gaulle Plaza și Casa Stega din București.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •