Conferinţa de lansare “Major Companies in Romania”, pe 14 noiembrie, la București

Conferinţa de lansare “Major Companies in Romania”, pe 14 noiembrie, la București

Portalul de afaceri Doingbusiness.ro în parteneriat cu EY Romania lansează ediția din acest an a publicaţiei Major Companies in Romania printr-o conferinţă ce va avea loc pe 14 noiembrie la Hotel Radisson Blu din București, sala Atlas.

Publicația Major Companies in Romania reprezintă un concept unic pe piața autohtonă a publicațiilor de afaceri, bazându-se pe o metodologie de scoring a companiilor, elaborată de EY Romania, prin care sunt analizate și clasificate cele mai importante companii din România. Ediţia de anul acesta generează topuri de companii grupate pe 23 de domenii mari de activitate. Metodologia de evaluare a companiilor cuprinde un set de criterii cantitative (cifra de afaceri raportată de companie, indicatori financiari din contul de profit și pierderi și din bilanțul contabil) și criterii calitative (contribuția la construirea unui brand local, proiecte de CSR, număr de angajați).

Conferința de lansare Major Companies in Romania. Leveraging new technologies and business models for growth, structurată în două sesiuni  va fi deschisă de dl. Dumitru Ion, Director General Doingbusiness.ro, și Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania. Evenimentul își propune să lanseze o provocare mediului de afaceri românesc prin abordarea inovaţiei ca temă principală în analiza competitivităţii la nivel de țară și ca model de creştere.

Prima parte a conferinței va găzdui discuţii pe teme de inovaţie aplicate diferitelor modele de afaceri la care vor participa: Valeriu Nistor, Country Director, IBM Romania, Presedinte AmCham, Jean-Francois Fallacher, CEO, Orange Roamnia, Steven van Groningen, Presedinte & CEO, Raiffeisen Bank, Vicepresedinte, FIC, Christian von Albrichsfeld, General Manager, Continental Automotive Romania, Catalin Cretu, Area Manager, Romania & Croatia, Visa Europe, Annita Pakioufaki, Managing Director, Stanton Chase International, i Narcis Horhoianu, Marketing Director, Balkan Markets, Procter & Gamble.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului este dedicată detalierii metodologiei care stă la baza proiectului Major Companies in Romania și prezentării Top 300 al celor mai mari companii din Romania, precum și prezentării topurilor de companii din cele mai dinamice industrii. Temele propuse dezbaterii în această sesiune vor fi suținute de Lars Wiechen, Director Executiv, Transaction Advisory Services, EY Romania, alături de Dragoș Neacșu, Director General, Erste Asset Management, Lucian Anghel, CEO, BCR Pensii si Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Georgios Argentopoulos, CEO, Alltrom Real Estate Group, Aurel Netin, Country Manager Romania & Bulgaria, Lenovo, Simona Bonghez, Partner, ESI Romania, si Daniel Pana, Country Sales Leader, SAS.

Cu participarea a peste 150 de manageri reprezentând prima zonă decizională a celor mai mari companii active pe piața locală, evenimentul va marca lansarea noii ediții tipărite Major Companies in Romania și a noii versiuni online.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor principali IBM, Orange Romania şi Raiffeisen Bank, a partenerilor Alltrom Real Estate Group, Erste Asset Management, ESI şi SAS, alături de sponsorii BCR Pensii, Mercedes-Benz, Stanton Chase, Trinity Corporate Services şi Visa Europe, beneficiind de suportul organizațiilor AmCham România (Camera de Comerț Americană în România), Consiliul Investitorilor Străini (Foreign Investors Council) si Kompass Romania.

Despre Major Companies in Romania:

Publicată anual de către Doingbusiness.ro în parteneriat cu EY Romania, Major Companies in Romania (MCR) prezintă topul cele mai mari companii de pe piața locală pe baza unui scoring propriu si a unei metodologii unice de evaluare a companiilor, elaborată de EY Romania. Topurile publicate sunt însoțite de analize sectoriale despre dinamica fiecărui domeniului, interpretări ale topurilor, precum și opinii ale unor manageri reprezentând cei mari mari jucători din diverse industrii. MCR prezintă scoringul pentru 2400 de companii, Top 300 al celor mai performante companii și topuri detaliate pentru 23 de sectoare economice.

Despre EY :

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel mondial, cu 175.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 25,8 miliarde dolari în anul 2013.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •