Costin Nistor – numit Managing Director al biroului BNP Paribas Real Estate România

Costin Nistor va prelua atributiunile de Managing Director al biroului BNP Paribas Real Estate Romania

Costin Nistor va prelua atribuțiunile de Managing Director România începând cu data de 1 iulie 2019. Erik Drukker, CEO al BNP Paribas Real Estate CEE a declarat: “În ultimii ani, Costin a demonstrat în mod constat că are competențele necesare și deține o înaltă calificare profesională. El a fost responsabil de securizarea și coordonarea unor contracte-cheie în cadrul departamentului de Property Management în România, colaborând îndeaproape cu echipele din CEE. Am certitudinea că el va deveni un adevărat lider în procesul de evoluție a companiei către o nouă etapă. El va continua strategia BNP Paribas Real Estate de a se impune pe piața locală ca o companie de încredere în consultanța imobiliară din România. În același timp, dorim să-i mulțumim Olgăi Melihov pentru implicarea și eforturile depuse în dezvoltarea biroului local. Îi urăm succes în următoarele sale încercări profesionale”.

Costin Nistor are o experiență de peste 16 ani în domeniul imobiliar. În cariera sa, el a colaborat cu instituții financiare în numele cărora a administrat portofolii imobiliare. Costin are o experiență de peste zece ani în furnizarea serviciilor de Property Management și gestionarea activelor din toate sectoarele imobiliare.

“Apreciez în mod deosebit echipa BNP Paribas România și sunt sigur că, împreună, vom perfecționa gama de servicii imobiliare oferite clienților noștri și vom realiza o mai bună poziționare a brandului nostru pe piața locală,” a spus Costin Nistor.

Biroul din România al BNP Paribas Real Estate oferă întreaga gamă de servicii imobiliare, inclusiv închirieri, consultanță imobiliară, evaluări, Property Management susținute prin serviciile de research și consultanță în implementarea proiectelor imobiliare.

Citește și: Răzvan Nicolescu, promovat partener Deloitte

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •