Schimbări în managementul LifeBox

Unul dintre cei trei cofondatori ai LifeBox se alatura full-time proiectului, concentrandu-se pe activitatile de marketing si dezvoltare.

Radu Bălăceanu, unul dintre cei trei cofondatori ai LifeBox, platforma online prin care se poate comanda mâncare sănătoasă în mai multe variante de meniuri personalizate din punct de vedere kilocaloric, se alătură full-time proiectului, concentrându-se pe activitățile de marketing și dezvoltare.

Ocupând anterior, timp de cinci ani, funcția de Managing Director în cadrul foodpanda România, Radu Bălăceanu a pus bazele proiectului LifeBox, alături de Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar. LifeBox este o platformă de food delivery dedicată persoanelor care își asumă un stil de viață sănătos, oferind zilnic cinci preparate care acoperă necesarul alimentar pentru întreaga zi. Fiecare meniu este calculat la un anumit număr de kilocalorii, în funcție de stilul de viață al clientului, sub îndrumarea lui Alex Cîrțu, Chef-ul LifeBox, și a Anamariei Iulian – medic nutriționist specializat în obezitate infantilă.

Start-up-ul, lansat în urmă cu doi ani și jumătate pe piața din București de către cei trei tineri antreprenori, numără astăzi o echipă formată din 60 de persoane, peste 15.000 de clienți unici din trei orașe și o cifră de afaceri în creștere cu 60% față de anul 2018.

„Proiectul a crescut exponențial în primii doi ani și jumătate, ceea ce ne confirmă interesul românilor în a-și îmbunătăți stilul de viață și în a se îndrepta către obiceiuri mai sănătoase, fie acestea din zona alimentației, prin LifeBox, fie din zona meditației sau a sportului. În curând, sper să putem oferi acest serviciu la nivel național și să satisfacem nevoia unui stil de viață sănătos a României”, explică Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox.

În ceea ce privește planurile companiei, cei trei parteneri își propun dezvoltarea unor noi produse și verticale de business sub umbrela LifeBox, precum și extinderea business-ului, atât pe plan local, cât și internațional.

Citește și: FAN COURIER preia operatorul de transport & logistică SLS CARGO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •