De mâine, ANAF oferă consultații pe Facebook

Agenția Națională de Administrație Fiscală (ANAF) a anunțat că, de mâine, contribuabilii vor putea beneficia de îndrumare și asistență în domeniul fiscal online, inclusiv pe Facebook.

”Vă anunțăm că, începând cu această săptămână, Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili va oferi îndrumare și asistență în domeniul fiscal, inclusiv pe această pagină de Facebook. În fiecare zi de miercuri, patru dintre colegii noștri vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu privire la tematica selectată pentru discuții în săptămâna respectivă”, au scris reprezentanții ANAF pe pagina de Facebook a instituției.

Citește și Companiile din România susţin reorganizarea ANAF

Astfel, pe 20 mai, de la ora 9:00, reprezentanții Direcției Generale de Servicii pentru Contribuabili așteptă întrebările voastre legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.

În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior.

(Foto: Facebook ANAF)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •