Erica Voivozeanu – Director de Implementare Proiecte la Entersoft România

Erica Voivozeanu - Director de Implementare Proiecte la Entersoft Romania

Producătorul de soluții informatice pentru afaceri, Entersoft România, a numit-o pe Erica Voivozeanu în funcția de Director de Implementare Proiecte. Noul executiv va fi responsabil cu dezvoltarea în următorii ani a echipei de implementare din cadrul Entersoft România, dar și cu asigurarea unei experiențe de top companiilor care vor adopta soluțiile companiei.

Erica Voivozeanu lucrează de peste 15 ani în industria de software de business și consultanță, iar anterior a lucrat la câteva mari companii din România specializate în integrarea de soluții IT.

„Am găsit în Entersoft o echipă de specialiști valoroși, pe care ne dorim să o creștem cu cel puțin 50%, până la final de an. În prezent, angajăm consultanți de business și tehnici, cu experiență, atât pentru proiectele viitoare, cât și pentru cele aflate în derulare”, declară Erica Voivozeanu.

„Proiectele pe care le avem în desfășurare atât la nivel local, cât și regional au nevoie de specialiști cu experiență, iar o echipă în creștere, așa cum este cea de implementare, are nevoie de un lider precum Erica Voivozeanu. Experiența ei în domeniul tehnologic și de business, dovedită în proiecte internaționale și de management ale unor echipe mari de consultanți au fost elemente pe care le-am dorit asociate echipei noastre”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Din noua sa funcție, Erica Voivozeanu va superviza și proiectele derulate de către partenerii din țară, sprijinindu-i totodată în dezvoltarea propriilor echipe, atât la nivel de cunoștințe tehnice, cât și de proceduri și procese. Totodată, Erica va fi în permanentă legătură cu echipele din celelalte țări pentru derularea proiectelor regionale precum cele de la Interallis, Antisel, FLD / Vans sau ISOMAT.

Despre Entersoft România

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este o subsidiară a companiei-mamă, cu sediul în Grecia. Misiunea producătorului de soluții informatice pentru afaceri este aceea de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) și Mobile SFA (Sales Force Automation). Alte informații referitoare la Entersoft România sunt disponibile pe Entersoft.ro.

Despre Entersoft

Entersoft S.A. este o companie care dezvoltă și furnizează soluții software de business, atât pentru companii mici și medii, cât și pentru departamente ale companiilor mari. Compania este listată pe piața alternativă de valori din cadrul Athens Stock Exchange, deține patru subsidiare: în Bulgaria, România și Grecia. Entersoft S.A. exportă soluții software în Cipru, Serbia, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită prin parteneri certificați.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •