Exec-Edu sprijină comunitatea de business, prin workshop-uri virtuale gratuite

Exec-Edu a demarat o serie de workshop-uri gratuite pentru absolventii si partenerii sai, care trec prin momente dificile generate de criza COVID-19.

Compania de training Exec-Edu a demarat o serie de workshop-uri virtuale gratuite pentru absolvenții și partenerii săi, care trec prin momente dificile generate de criza COVID-19 și intrarea în recesiune.

Această acțiune început pe 1 aprilie, cu prima întâlnire dedicată partenerilor Exec-Edu, care a avut ca temă Design Thinking in a VUCA World – un workshop interactiv, bazat pe interacțiune și generare de idei utile legate de cele mai importante provocări ale momentului. Participanții, manageri de resurse umane din industrii precum FMCG, beauty, automotive, pharma, HORECA, IT, servicii de consultanță, au parcurs, în echipe, pașii unui proces de Design Thinking.

Următoarea întâlnire se va adresa absolvenților Exec-Edu și va aborda o temă de well-being – Obiceiuri sănătoase – temă la fel de utilă în contextul în care petrecem timpul în izolare, acasă. Workshop-ul va fi susținut de către Ion Niculăescu – medic și nutriționist, consilier certificat Metabolic Balance.

“Criza prin care trecem ne impactează și ne afectează grav, pe noi toți. Înțelegem perfect acest lucru. De aceea, întreaga echipă Exec-Edu se implică activ, punându-și competențele și talentul la dispoziția comunității de business. Solidaritatea chiar poate face diferența în aceste zile și este mai necesară ca oricând”, a declarat Lavinia Rașcă, director general Exec-Edu.

Exec-Edu se implică permanent în acțiuni de responsabilitate socială. În ultimii ani, a acordat peste 25 de burse de studiu antreprenorilor și ONG-urilor din România. A organizat și a participat la conferințe și evenimente gratuite, sesiuni pro-bono de training în licee și facultăți. S-a implicat în proiecte de voluntariat pentru diverse organizații și fundații.

Comunitatea Exec-Edu reunește peste 20.000 de cursanți, iar povestea de succes a companiei de training înregistrează acum 20 de ani de existență. Unul din factorii importanți de diferențiere este experiența bogată de business a echipei formate din 40 de traineri și experți. Aceștia s-au adaptat rapid la provocările perioadei pe care o traversăm prin training în mediul virtual, susținut online, cu ajutorul unei platforme specializate. Metodele de livrare își păstrează caracterul experiențial și interactiv și în mediul online.

Informații suplimentare despre proiectele Exec-Edu la telefon 0722.617.208, Oana Scarlat.

Citește și: Apelul micilor antreprenori: „Vrem să susținem business-ul, nu să trimitem oamenii în șomaj”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •