Opțiunea nr. 1 în portofoliul EXEC-EDU: Management 360°

Management 360° este un program compact si integrat

Management 360° este un program compact și integrat, conceput pentru managerii și antreprenorii care doresc să își dezvolte rapid abilitățile manageriale. Ceea ce îl face special este faptul că, în doar cinci luni, reușește să cuprindă esența educației de business, parcurgând toate procesele-cheie dintr-o organizație, pe parcursul a șase module de curs. Conceptele sunt utile atât pentru un manager dintr-o organizație medie sau mare, cât și pentru un manager dintr-o companie mică, pentru un antreprenor sau chiar și pentru cei care practică profesii liberale (avocatură, spre exemplu).

Un alt aspect important este că modulele cursului sunt susținute de către o echipă de experți – traineri, mentori și coach-i – care vorbesc din experiență. Ei sunt, la rândul lor, manageri, antreprenori sau consultanți de afaceri, așadar cunosc provocările participanților și vin cu propriile exemple relevante, din experiența bogată de business pe care au dobândit-o în cei 15-20 de ani de muncă.

Cursul, pe scurt:

 • șase module de curs, desfășurate pe parcursul a cinci luni (o dată la două săptămâni): Liderii şi strategia; Implementarea şi execuţia strategiei; Inteligenţa financiar-contabilă; Planul de marketing; Agilitate organizațională; Simularea de afaceri Turnaround;
 • 20 de grupe și sute de absolvenți;
 • studii de caz tip Harvard, proiecte, aplicații practice;
 • antrenament intensiv în simularea de business din weekend-ul rezidențial (la Sinaia);
 • mentorat oferit de experții programului;
 • coaching individual.

Acest program face parte din Academia de management EXEC-EDU, care înglobează nouă programe de pregătire complexe, organizate într-un format unic, facilitând antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni, în cadrul unor sesiuni practice de învățare, însoțite de întâlniri de lucru în echipe.

Ele asigură dobândirea unei perspective unitare, de ansamblu, asupra unor competențe vitale pentru succesul organizației. Alte atu-uri ale programului sunt interacțiunea cu oameni având profiluri diverse și schimbul idei și opinii.

Un curs complementar celui de management este Leadership 360°, care dezvoltă peste zece competențe necesare unui lider de succes.

Cele două programe, Management 360° si Leadership 360°, iau startul în februarie-martie 2020.

Cu o echipă de peste 35 de traineri și experți și aproape 20.000 de cursanți, Exec-Edu este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața autohtonă de training și consultanță. Portofoliul său include mai multe direcții: programe de dezvoltare pentru manageri și antreprenori (peste 50 de cursuri,  cu grad variat de complexitate), workshop-uri de well-being și dezvoltare personală, teambuilding, Executiv Coaching.

Te-ar putea interesa și: eJobs organizează prima conferință internațională dedicată specialiștilor în resurse umane și people management

 •  
 •  
 •  
 •  
 •