EY România a numit trei noi Parteneri și trei noi Directori Executivi

director

EY România a numit trei noi Parteneri și trei Directori Executivi pe 1 octombrie. Carmen Adamescu, Claudia Sofianu și Emanuel Băncilă sunt noii Parteneri care se alătură echipei executive, în timp ce în departamentul de Audit au fost numiți trei Directori Executivi: Alice Ivanovici, Ariadna Oșlobeanu și Simona Radu.

Carmen Adamescu – Partener în departamentul de Asistență în afaceri 

Carmen are o experiență de peste 18 ani în domeniul IT, a absolvit Facultatea de Fizică cu specializare în fizica nucleară și a obținut un MBA la Open University, Marea Britanie. Carmen s-a alăturat EY în 2012 cu mandatul de a crea si dezvolta divizia de consultanță în tehnologia informației. Înainte de EY, ea a ocupat funcții de conducere în IBM timp de 13 ani. Carmen a promovat și implementat proiecte strategice de succes în România și în Europa Centrală și de Est pentru organizații mari din domeniul public și privat. Domeniile ei de expertiză sunt: strategia IT, managementul schimbării, enterprise architecture, outsourcing, CRM, analytics. 

Claudia Sofianu – Partener în departamentul de Asistență fiscală 

Claudia Sofianu s-a alăturat EY în 2006 în calitate de consultant în domeniul imigrării, iar în iulie 2010 a preluat conducerea echipei specializate în servicii oferite persoanelor fizice, din cadrul Departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România. Anul trecut a devenit Director Executiv, iar anul acesta a fost numită Partener. Claudia lucrează pentru clienţi din diverse sectoare, cum ar fi construcția de automobile, servicii financiare, energie, industria farmaceutică şi retail. A absolvit Facultatea de Drept şi deține o diplomă de Master în Drept comunitar al afacerilor.

Emanuel Băncilă – Partener în departamentul de Asistenţă fiscală

Emanuel Băncilă s-a alăturat EY în 2013, în calitate de Director Executiv, cu scopul de a construi Practica de Litigii Fiscale din cadrul Radu şi Asociaţii – casa de avocatura afiliată EY România. Emanuel are 20 de ani de experiență în domeniu și a condus departamentele juridice ale unor mari companii din România, printre care Japan Tobacco și Raiffeisen Bank.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •