PwC România anunță promovarea a doi parteneri

PwC Romania anunta ca Ana-Maria Butucaru si Ruxandra Tarlescu devin parteneri

PwC România anunță că, începând cu 1 iulie 2019, Ana-Maria Butucaru (dreapta) și Ruxandra Târlescu devin parteneri în cadrul practicilor de Audit, respectiv de Consultanță Fiscală și Juridică.

„Ana-Maria și Ruxandra și-au început cariera alături de PwC România, având un parcurs profesional de excepție datorită pasiunii pentru profesie și contribuției constante la creșterea practicii noastre”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Ana-Maria Butucaru are 15 ani experiență în PwC România. De la 1 iulie, devine partener în departamentul de Audit și Consultanță pentru sectorul financiar-bancar, cel al asigurărilor și al pieței de capital. Absolventă a Facultății de Bănci și Piețe de Capital din cadrul Academiei de Studii Economice, Ana-Maria deține un Executive MBA la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena.

”În viitor, unul dintre principalele mele obiective este să dezvolt, împreună cu echipa valoroasă pe care o conduc, produse și servicii inovatoare, într-un mediu de business din ce în ce mai competitiv”, a declarat Ana-Maria Butucaru.

Ruxandra Târlescu va fi, tot de la 1 iulie, partener în cadrul departamentului de Servicii Fiscale și Juridice și va coordona în continuare sectorul farmaceutic și de sănătate. Ea va fi de asemenea Corporate Tax Partner și pentru alte industrii și va avea un rol important în extinderea portofoliilor de clienți și de servicii.

”În perioada următoare, îmi propun să contribui la extinderea și dezvoltarea experienței noastre în industria farmaceutică, printr-o colaborare strânsă atât cu industria, cât și cu autoritățile și instituțiile de reglementare”, a spus Ruxandra Târlescu.

Absolventă a Academiei de Studii Economice, Ruxandra s-a alăturat echipei PwC România în urmă cu 12 ani și are un rol activ în comitetele de sănătate ale diferitelor asociatii profesionale, fiind totodată membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu mai mult de 250.000 de profesioniști care oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •