„IMM ReStart” aduce la București consultanță și resurse pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Seria de conferințe „IMM ReStart a€“ Resurse și consultanță pentru dezvoltare”, organizată de către Doingbusiness.ro, administrat de Internațional Business Promotion (IBP), continuă cu un nou eveniment la București, în data de 9 aprilie 2014, la Hotel Athenée Palace Hilton, sală Regina Maria.   

Într-un format inovator, conferințele IMM ReStart propun participanților activități organizate în trei zone distincte: consultanță, resurse pentru dezvoltarea afacerii și training, astfel încât să faciliteze prezentarea de soluții aplicabile imediat în zone cheie pentru activitatea și dezvoltarea firmelor.

În plus, reprezentanții IMM pot programa întâlniri private cu experții din companii. În cadrul evenimentului de la București sunt disponibile două astfel de sesiuni de întâlniri private – cu reprezentanții Bursei de Valori București și respectiv ai EY România -, în cadrul cărora participanții pot beneficia gratuit de consultanță și sfaturi de specialitate pe teme legate de finanțarea prin bursă și avantajele listării la BVB, respectiv cele mai recente schimbări legislative și beneficii fiscale pentru investitori.

În plenul conferinței, experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țara vor prezentța soluții concrete și informații cu impact în zone cheie de activitate pentru IMM, abordând tematici variate din sferă consultanței fiscale, financiare și legislative, dar și a resurselor disponibile pentru creșterea afacerii.

Astfel, participanții au acces la resurse valoroase oferite de parteneri din sfera celor mai importante companii din domeniile financiar, audit, fiscal, juridic, finanțare, dezvoltatori de soluții pentru IMM, traineri specializați în furnizarea de know-how pe tematici de interes pentru întreprinzători, furnizori de resurse și soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Principalele tematici abordate în cadrul evenimentului de la București se referă la finanțarea IMM-urilor prin bursă de valori, asigurarea afacerii și managementul riscului, soluții viabile de finanțare, beneficii fiscale disponibile investitorilor, precum și soluții în domeniul tehnologiei informației.

Nu în ultimul rând, reprezentanții AchieveGlobal și EY România propun participanților un workshop interactiv pentru a identifică modalitățile în care pot fi motivați angajații, în special echipele de vânzări, dar și a vedea cum dezvoltarea personală conduce la creșterea afacerii, prin înțelegerea și aplicarea unor concepte precum brandul personal și evoluția profesională, diferențiere, autodefinire strategică, leadership etc.

Evenimentul va fi moderat de Radu Soviani, jurnalist cu peste 14 ani experiență în presă economică, și se va bucura de participarea specială a domnului Ludwick Sobolewski, Director General al Bursei de Valori București.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă.  Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și înscrieri, vă rugăm să accesați site-ul oficial al evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •