leoHR are un nou membru în echipa de management

Ama Radulescu s-a alaturat echipei leoHR in rolul de Managing Partner.

Luna mai vine cu noi vești de la compania leoHR. Ama Rădulescu s-a alăturat echipei în rolul de Managing Partner. Aceasta aduce cu sine o experiență de 13 ani în domeniul resurselor umane, dintre care zece, în roluri de management și dezvoltare de business. Ama se va implica activ în managementul proceselor operaționale, în coordonarea echipelor de implementare a serviciilor din diviziile de recrutare și selecție, retenție, consultanță & training și în dezvoltarea de noi servicii și produse.

Într-o perioadă marcată pe toate planurile de precauție, compania leoHR alege să facă o mișcare plină de curaj. Pentru că HR-ul autohton are nevoie de o viziune proaspătă, de capacitatea de a se reinventa și de a-și canaliza eforturile spre identificarea și implementarea celor mai adecvate și mai inovatoare abordări pentru a contracara efectele crizei pe care o trăim.

Un crez care stă la baza activității leoHR încă de la început este acela că dezvoltarea și evoluția se petrec cu adevărat atunci când ești scos în afara zonei de confort de situații pe care nu ai puterea să le controlezi, dar la care găsești cele mai bune soluții și reușești să te adaptezi.

În acest context, perspectiva comună pe care Leonard Rizoiu și Ama Rădulescu o propun, pare o decizie mai mult decât firească.

”Am avut ocazia să îi cunosc pe Leo și pe colegii din echipa leoHR, să interacționăm în diferite contexte profesionale și să schimbăm impresii despre piața muncii și nu numai. Am apreciat la ei abordarea profesionistă, umană, calitatea serviciilor oferite, dorința de conectare reală la nevoile candidaților și ale clienților. Conexiunea care s-a creat s-a concretizat în cele din urmă în acest parteneriat. Ne-am imaginat cum ar arăta lumea HR altfel și am decis să ne transformăm visul în realitate”, a declarat Ama Rădulescu, Managing Partner, leoHR.

”Pentru mine, Ama reprezintă un mare pas în leoHR. Asta deoarece consider că este momentul să trecem de la stadiul de ”proiect frumos și ambițios”, la următoarea etapă firească: dezvoltarea serviciilor și soluțiilor oferite, dezvoltarea unor strategii și mai puternice, coordonarea proiectelor și a echipelor cu un know-how eficient. Valoarea adăugată este valoarea umană. Dezvoltarea este un proces continuu, mai ales în business. De aceea, faptul că rezonăm și ne sincronizăm îmi oferă încrederea că ne vom completa profesional, reușind să extindem tot mai mult proiectul de succes leoHR”, a spus Leonard Rizoiu, Managing Partner, leoHR.

Poate te interesează și: KeysFin: Piața locală de servicii de resurse umane va scădea cu aproximativ 15% în acest an

  •  
  •  
  •  
  •  
  •