INOVENTIV în 2014 – 104 participanți, 58 de companii și 7 teme de dialog

INOVENTIV în 2014 - 104 participanți, 58 de companii și 7 teme de dialog

Acestea sunt elementele cheie ale evenimentului INtO Dialog, desfășurat în cadrul proiectului INOVENTIV în data de 15 noiembrie, la Brașov. Cei 104 participanți, manageri români din 58 de companii din diverse industrii, s-au implicat activ în dialogurile propuse din domeniile: inovare, producție, IT, resurse umane și fonduri europene. Concluziile discuțiilor vor contribui cu siguranță la șlefuirea structurii de cursuri și a conținutului acestora pentru INOVENTIV 2014.

La finalul zilei, participanții au evaluat evenimentul 100% pozitiv, 70% dintre aceștia apreciindu-l ca fiind „foarte bun” si 30% „bun”, fără nici o remarcă negtivă.

Proiectul INOVENTIV – „Creșterea adaptabilității și competitivității angajaților din industria românească prin formare profesională continuă în domeniile TIC, transfer de noi tehnologii, protecția mediului și controlul poluării” este un amplu proiect de training adresat managerilor din industria românească, ce s-a derulat pe parcursul ultimilor trei ani cu ajutorul unei cofinanțări europene, în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investește în oameni!” În acest timp, peste 1260 de manageri din peste 480 de companii au beneficiat de cursuri INOVENTIV în domeniile protecția mediului, IT transfer de noi tehnologii și inovare și peste 970 dintre aceștia au obținut diplome ANC (CNFPA) pentru certificarea competențelor dobândite[i].

Deși finanțarea POSDRU se termină odată cu anul 2013, cei trei parteneri, Svasta ICG, Ensight Management Consulting și Steinbeis Transferzentrum Ost West Kooperationen vor continua să fie alături de organizațiile românești prin intermediul INOVENTIV și în anul 2014, oferind participaților:

* Un loc unic pentru competențe multiple

* O ofertă de cursuri dinamică și complexă

* Know-how vest-european accesibil în România

* Recunoașterea competențelor dobândite

* Cost foarte bun pentru participanți

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •