La an nou, cursuri NOI la Fundația Calea Victoriei

La an nou, cursuri NOI la Fundatia Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei te așteaptă și în acest an cu o ofertă bogată de cursuri și evenimente. Așa cum știi deja, în fiecare lună programul Fundației cuprinde cursuri din cele mai diverse domenii, pentru toate gusturile.

Vrem să îți atragem atenția spre cursurile new entry din lunile Februarie și Martie ale anului ce tocmai a început. Noile teme propuse sunt un prilej pentru tine de a încerca ceva nou sau de a-ți urma o mai veche pasiune.

Dacă ești înclinat spre artă, poți alege cursul despre 30 dintre capodoperele artei europene, dar nu oricare dintre ele, doar acele lucrări dedicate iubirii – un preambul perfect pentru Valentine’s day 🙂 – sau o călătorie virtuală prin cele mai frumoase muzee ale Capitalei.
Pasiunea ta pentru psihologie poate găsi un răspuns în cursuri precum cel despre copilul interior și toate emoțiile pe care le păstrăm din copilările, cel despre gestionarea emoțiilor negative sau cel de medierea conflictelor din familie.

Și pentru eruditul din tine avem două provocări noi: cursul despre istoria Europei și cel despre înțelegerea Vechiului Testament.

Cursuri noi în luna Februarie:
30 de capodopere ale artei erotice europene: De la Venus din Milo la desenele lui Egon Schiele, din 12 februarie
Copilul interior: depăşirea traumelor, vulnerabilităţilor şi a tiparelor relaţionale, din 18 februarie
Istoria Europei: de la Voltaire la Vaclav Havel, din 25 februarie
Medierea conflictelor în familie şi la job, din 29 februarie

Cursuri noi în luna Martie
Cum să gestionezi emoțiile negative în viața personală și profesională, din 3 martie
Muzeele știute și neștiute din Micul Paris, din 13 martie
Cum să citim şi să înţelegem Vechiul Testament, din 17 martie 2020

După ce te hotărăști ce-ți place mai mult, înscrie-te pe contact@victoriei.ro. Cursurile au loc la sediul fundației, în centrul Bucureștiului, pe strada C. A. Rosetti 47. et. 1, aproape de Romană și Universitate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •