Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp

Inspire Group organizează cea de-a 10 ediție a evenimentului BUZZ!Camp, fostul BizCamp, rebranduit. În perioada 24 octombrie – 31 noiembrie 2013 companiile sunt invitate să întâlnească tinerii cu potențial, cu aspirații la cel mai înalt nivel, dornici să descopere cheia succesului.

buzzcampEdiția din această toamnă, o ediție aniversară, aduce teme noi, speaker de success, care își pot împărtăși experiențele, concursuri și premii pentru participanți. Cea mai mare surpriză a ediției este reprezentată de implicarea lui Ivan Patzaichin, în calitate de ambasador al evenimentului. Marele sportiv, interesat de dezvoltarea și viitorul tinerilor, va fi prezent în cadrul conferinței pe temă „Acceptă provocările, îndrăznește să gresesti”, pe 19 noiembrie, la București.

“Nu există o rețetă universală a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Și, de fiecare dată când am căzut, în viață sau în competiții, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-și găsească motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aș fi rămas în Deltă, aș fi fost cel mai bun pescar!” – este mesajul pe care marele campion il transmite noii generatii.

Maratonul BUZZ!Camp începe pe 24 octombrie la Galați, continuă la Brașov, Sibiu, Iași, Cluj, Timișoara și București și se incheie pe 31 noiembrie la Chișinău.

Sunt selectați cei mai buni 300 de tineri dintre cei înscriși, în bază informațiilor din CV și a formularului de înscriere, care vor avea ocazia de a interacționa cu cele mai mari companii, precum Mercedes-Benz, Accenture, Lidl, Arvato, Orange România, Raiffeisen Bank și mulți alții, atât în cadrul workshop-urilor cât și în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere.

BUZZ!Camp este un eveniment de dezvoltare în carieră care se adresează deopotrivă tinerilor interesați de o evoluție constanța și de durată, cât și companiilor care își doresc să investească în viitorul tinerilor și, implicit, în dezvoltarea propriei companii. Fiecare zi a evenimentului cuprinde conferințe și workshop-uri pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră.

Mai multe detalii despre temele acestei editii, speakerii invitati, program si inscrieri pe site-ul oficial. Pentru orice informatii suplimentare puteti trimite un e-mail la info@inspiregroup.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •