Mazars România are un nou Head of Accounting & Payroll Advisory

Bornoiu Luminita : Mazars România are un nou Head of Accounting & Payroll Advisory

Mazars România continuă să-și întărească echipa de management și o numește pe Luminița Bornoiu în poziția de Head of Accounting & Payroll Advisory. Luminița Bornoiu este un membru-cheie al echipei de conducere Mazars România, fiind din septembrie 2013 partener în cadrul echipei de consultanță financiar-contabilă.

Dino Ebneter, Country Managing Partner Mazars România: “Luminița are un parcurs profesional remarcabil și recomandări extraordinare din partea clienților, ea atingând excelența ca manager al unor proiecte complexe și al diverselor echipe pe care le-a coordonat. Îi doresc mult succes în noul său rol și sunt convins că experiența și abordarea ei strategică vor dezvolta mai departe activitatea de consultanță în domeniul contabilității, al resurselor umane și salarizării a companiei Mazars. Contribuția ei va sprijini integrarea acestei activități alături de celelalte linii de business, astfel încât Mazars să ofere în continuare soluții complexe de consultanță, adaptate nevoilor clienților”.

Luminița Bornoiu are peste 18 ani de experiență profesională în domeniul contabilității financiare, al salarizării și al externalizării proceselor operative (BPO), cea mai mare parte acumulată lucrând pentru companii multinaționale. Este cunoscută în piață ca expert în soluții de consultanță financiar-contabilă și fiscală oferite firmelor mari, dar și celor mai mici, din diverse industrii, printre care retail, auto, agricultură și imobiliare. Este membru CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania) și CCFR (Camera Consultanților Fiscali).

Luminița Bornoiu, Head of Accounting and Payroll Advisory Mazars România: “Sunt onorată să preiau acest rol și misiunea de a consolida mai departe prezența noastră pe piață și de a mari cota deținută de Mazars România în domeniul serviciilor de contabilitate și salarizare. Obiectivul meu va fi extinderea și diversificarea mai departe a soluțiilor integrate pe care le oferim în domeniul contabilității și al salarizării, pentru a răspunde schimbărilor continue din mediul economic și cel al tehnologiei. Împreună cu echipa pe care o conduc, ne vom asigura că ceea ce facem va răspunde întotdeauna nevoilor clienților, creând tot mai multă valoare în sprijinul deciziilor complexe de business pe care aceștia le iau.”

Despre Mazars

De 20 de ani, Mazars oferă suport de consultanță marilor investitori care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi, Mazars România și-a consolidat poziția pe piață în topul primelor 5 firme specializate în audit și consultantă financiară, consultanță fiscală, de contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din 150 de profesioniști. Mazars a primit de două ori consecutiv, în ultimii doi ani, Marele Premiul CECCAR pentru cea mai bună activitate în domeniul contabilității, cea mai importantă distincție de pe piața românească pentru această industrie.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •