Combo-sesiuni de dezvoltare, facilitate virtual

Traversam un context provocator, in care nevoia de invatare ramane o constanta

Noi, cei din echipa MMM Consulting, ne adaptăm permanent la schimbare. Traversăm un context provocator, în care nevoia de învățare rămâne o constantă, iar adaptarea devine elementul-cheie care o acompaniază.

Cu toții ne-am adaptat la noul context în așa fel încât să putem funcționa cât mai bine, să ne atingem obiectivele, să putem rămâne sănătoși, alături de familia și comunitatea noastră. În mediul de training, adaptarea a presupus interacțiune predominant virtuală, instrumente și platforme noi și, de asemenea, metode de livrare diferite. Și temele de interes s-au mai schimbat, pentru noul context work-from-home a readus în prim plan echilibrul viață personală-viață profesională.

Așa că, ne-am repliat și noi, propunând un proiect de învățare online, total customizabil, pe bază de abonament. Foarte flexibil, ca număr de persoane / sesiune (1-24), topic ales, frecvență de desfășurare și structurat în sesiuni a câte 2,5 ore, în așa fel încât să permită și derularea activităților curente.

Toate temele create le găsiți aici. Pentru o parte dintre ele, am gândit organizarea unor sesiuni open, pe care le-am structurat așa cum poți citi în continuare.

Întrebări esențiale: cum mai este la tine în suflet?

joi, 10 septembrie, 17:00-19:30

Vă propunem, cu sprijinul unui facilitator experimentat – Monica Cârligea -, o introspecție a ceea ce simțim cu adevărat și la ce nevoi răspund emoțiile noastre.

Mai concret, sesiunea de învățare virtuală se va concentra pe a vă oferi o mai bogată înțelegere a:

  • ceea ce simțim, cu adevărat (în spatele emoției manifeste se poate ascunde, de fapt, o emoție cu totul diferită);
  • nevoilor la care răspund emoțiile pe care le simțim;
  • acțiunilor simple necesare pentru regăsirea echilibrului emoțional.

Vom descoperi împreună cum să avem grijă de sănătatea noastră emoțională, nu doar de cea fizică, cum să ne regăsim energia și liniștea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •