Mazars România va avea un nou Country Managing Partner

Mazars România va avea un nou Country Managing Partner

Dino Ebneter va prelua poziția de Country Managing Partner al Mazars România. René Schöb a luat decizia de a-și continua cariera în afara Mazars și, ca urmare, va renunța la poziția actuală și își va transfera responsabilitățile până la sfârșitul lunii august 2016. Dino Ebneter este un membru-cheie al echipei de conducere a Mazars România, fiind Partener și Head of Accounting and Payroll Advisory, începând din septembrie 2013.

Prin preluarea rolului de Country Managing Partner, Dino Ebneter va asigura continuitatea succesului pe care Mazars România l-a atins în ultimii trei ani, de când firma ocupă poziția numărul 5 pe piață, și va acționa pentru consolidarea acestei poziții.

În calitate de Country Managing Partner al Mazars România, Dino Ebneter va lucra împreună cu Vasile Andrian, Head of Audit and Financial Advisory și Edwin Warmerdam, Head of Tax Advisory.

“Sunt convins că, împreună cu puternica echipă pe care o avem și bazându-ne pe experiența acumulată de-a lungul anilor, vom continua povestea succesului nostru pe piața românească. Prioritatea noastră pentru viitor rămâne aceeași: performanță tot mai bună, beneficii şi valoare create pe termen lung pentru clienții noștri”, este prima declarație făcută de Dino Ebneter cu privire la noul său rol.

Dino Ebneter are peste 17 ani de experiență profesională în contabilitate și Business Process Outsourcing, dintre care 11 ani dedicați activității de consultant în domeniul fiscal și contabil în România. Este un expert cunoscut în comunitatea investitorilor străini, în special a vorbitorilor de limba germană din România, el oferind de-a lungul anilor suport pentru mai mult de 150 de firme, din momentul intrării acestora pe piața românească. Înainte de a se alătura Mazars, a fost co-fondator al firmei de servicii profesionale Adevaris, care a fuzionat cu Mazars în 2013.

Începând din 2013, Dino Ebneter ocupă poziția de Partener și Head of Accounting and Payroll Advisory al Mazars România, fiind în același timp membru al Global Accounting Committee și al Global Risk & Quality Board la nivelul grupului Mazars.

Mazars are 20 de ani de experiență în ceea ce privește consultanța de specialitate oferită atât entităţilor locale, cât şi investitorilor care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi ani, Mazars Romania și-a consolidat poziția pe piață în primele 5 firme specializate în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, de contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din 150 de profesioniști.

Despre Mazars

Mazars este o organizație internațională, integrată și independentă, specializată în audit, contabilitate, consultanță fiscală și juridică. De la 1 ianuarie 2016, Mazars și birourile sale corespondente operează în 93 de țări, dintre care 77 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, iar în 16 sunt firme corespondente Mazars. Firma se bazează pe experiența a 17.000 de profesioniști pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internaționale, firmelor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

În România, Mazars are o experiență de 20 de ani în audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal, fiind prezentă pe piață din anul 1995. Echipa locală cuprinde 150 de profesioniști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •