O nouă ediție a QS World MBA Tour București, pe 28 octombrie

O nouă ediție a târgului de programe MBA – QS World MBA Tour – la București va avea loc pe 28 octombrie, la Athenee Palace Hilton.

QS World MBA Tour

Profesioniștii interesați de dezvoltarea în carieră, de experiență și oportunități de business internaționale, în cadrul unui program MBA ( Full-Time, Part-Time, Online, Executive), sunt invitați să afle mai multe despre ofertele de programe disponibile în cadrul unor școli de business de top. Printre instituțiile participante se numără IE Business School, MIP Politecnico di Milano, Thunderbird, WU Executive Academy, INSEAD, Tiffin Romania, IPADE, Strathclyde și multe alte școli de business.

Acestea oferă o paletă largă de programe MBA, atât în ceea ce privește modul de studiu – Full Time, Part Time, Online sau Executive MBA – cât și în ceea ce privește domeniul de specializare. În funcție de profil și obiectivele de dezvoltare profesională, cei interesați pot opta pentru programe axate pe Finanțe și Economie, Management, Marketing, Strategie și Management Organizațional, Antreprenoriat, CSR și multe altele.

Evenimente precum QS World MBA Tour București oferă tinerilor profesioniști accesul la informațiile și resursele necesare în vederea alegerii unui program care să se potrivească experienței, pregătirii și asteptărilor lor. Evenimentul este organizat într-un format nou, ce oferă candidaților posibilitatea să poarte discuții detaliate cu reprezentanții școlilor de business și să participe la interviuri.

În plus, candidații pot participa gratuit la workshop-ul MBA Careers, organizat în cadrul evenimentului, la care Dragoș Bucurenci, absolvent al binecunoscutului program de MBA de la Stanford, va prezenta din experiența lui în cadrul programului și va vorbi despre importanța unui astfel de program în carieră.

Participanții mai pot beneficia și de :

• Posibilitatea de a aplica pentru burse în valoare de 1.2 milioane $, disponibile doar participanților la eveniment;
• Discuții în format 1-2-1 cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul școlilor de business;
• Seminarii gratuite privind admiterea la programe MBA de top (pregătirea dosarului de candidatură, criteriile de eligibilitate, testele și certificările necesare);

• Gratuit: ediția 2013 a QS TopMBA Career Guide.

Agenda evenimentului și înscrierea online pentru participare gratuită sunt disponibile pe site-ul oficial.

QS World MBA Tour este cea mai mare serie de târguri de oferte MBA, prezent în 2012 în peste 60 de orașe din 35 de țări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •