PeliFilip îl cooptează ca partener pe Cătălin Suliman

Catalin Suliman, Partener PeliFilip

Cătălin Suliman, un profesionist cu peste 10 ani de experiență în avocatura de business, s-a alăturat echipei PeliFilip în poziția de partener și coordonator al practicii de dreptul concurenței.

Cătălin Suliman va colabora strâns cu departamentele și practicile firmei care se intersectează cu aspecte legate de dreptul concurenței și va susține și dezvoltarea altor arii de activitate în cadrul PeliFilip, precum cele reunite în practica de asigurare a conformării și management al riscurilor (risk & compliance).

Cătălin Suliman este un reputat tânăr practician în dreptul concurenței, contribuind în trecut la consolidarea şi creșterea unor echipe clasate, sub coordonarea lui, pe prima poziție în acest domeniu în anuarele juridice internaționale.

Cătălin a asistat clienți activi în diferite industrii în legătură cu diverse aspecte privind dreptul concurenței, protecția concurenței loiale sau ajutorul de stat şi are o experiență vastă cu precădere în sectoarele de retail, energie, telecomunicații, asigurări şi farmaceutic.

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, Cătălin și-a început cariera la o casă de avocatură locală, activând, ulterior, în cadrul biroului din București al unei firme internaționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •