KPMG în România promovează doi noi parteneri

Gabriel Mihai Tanase si Horatiu Mihali se alatura de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG

Gabriel Mihai Tănase, Partener Technology & Cyber Security, și Horațiu Mihali, Partener Audit, se alătură de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG în România. Noile promovări anunțate de KPMG în România reflectă încrederea în succesul mediului de afaceri din România și în abilitățile lui Gabriel și Horațiu de a transforma noile provocări în oportunități pentru clienții noștri.

Horațiu Mihali (dreapta), Partener Audit, este coordonatorul biroului KPMG în Cluj Napoca, având peste 15 ani de experiență profesională în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii românești, precum și pentru grupuri internaționale, preponderent bazate în Transilvania. Horațiu a avut un rol semnificativ în dezvoltarea rapidă a biroului din Cluj, care s-a mutat recent într-un spațiu nou, reflectând încrederea KPMG în acest oraș, un centru de afaceri cu o importanță crescândă pentru mediul de afaceri din România.

Pe parcursul carierei sale, a fost implicat, pe lângă proiecte de audit financiar, în misiuni de auditare a sistemelor informatice, de revizuire a implementarii unor soluții ERP și de optimizare a sistemelor de control intern. De asemenea, Horațiu are experiență în tranzacții pe piața de capital din SUA, participând în calitate de auditor la listarea unei companii străine pe bursa din New York. Este un membru activ al comunității de afaceri clujene, fiind implicat în activități de sprijinire a noilor investitorilor străini și a mediului universitar. Horațiu a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și este membru al ACCA și CAFR.

“Într-un mediu de afaceri care se schimbă într-un ritm mai accelerat ca oricând sub presiunea tehnologiilor disruptive, rolul auditorilor devine din ce în ce mai important pentru a ajuta organizația să înțeleagă și să gestioneze riscurile cu care se confruntă în noua economie globală, să obțină rezultatele așteptate și să continue să inoveze pentru a obține valoare adăugată,” explică Horațiu.

Cu peste 17 ani de experiență în KPMG, Gabriel Mihai Tănase (stânga), Partener, Technology & Cyber Security, este responsabil pentru serviciile KPMG de Tehnologie și Securitate Cibernetică, printre cele mai dinamice și complexe domenii din România. Gabriel a coordonat proiecte în toate sectoarele industriale, inclusiv în telecomunicații și finanțe, pentru companii și grupuri naționale și internaționale, precum și intern, în KPMG în România, ca Director IT și responsabil cu securitatea cibernetică. Gabriel deține mai multe certificări specializate în domeniu, inclusiv CISA, ca membru în ISACA, dar și alte certificări tehnice în aria sa de expertiză, fiind unul dintre cei mai apreciați specialiști din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •