Peste 350 de practicieni în resurse umane au participat la Conferința HR Change Champion

Peste 350 de practicieni în resurse umane au participat la Conferința HR Change Champion

350 de profesionişti în HR, manageri, directori generali şi antreprenori au participat pe 23 octombrie la  Conferința Anuală HR Club: HR Change Champion.

Participanții la Conferință au avut ocazia să asiste la două keynote speech-uri pe teme de actualitate în domeniul resurselor umane susținute de Dave Ulrich – profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume şi peste 200 de articole, desemnat de publicaţia HR Magazine cel mai influent lider internaţional în HR şi situat pe locul 23 în top Thinkers 50 ca “thought leader” în management şi Tudor Havriliuc – Director de Compensaţii şi Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com şi profesionist în resurse umane cu o vastă experienţă în cadrul unor companii multinaţionale din Silicon Valley.

Agenda evenimentului a cuprins, pe lângă cele două sesiuni plenare, un Master Class cu tema “HR Tools for a Change Champion”, prezentat de Dave Ulrich  şi 3 ateliere paralele: atelierul cu tema “Dezvoltarea unui sistem de compensații pentru o companie cu profil ingineresc”, susținut de Tudor Havriliuc, Director de Compensații şi Beneficii, Facebook; atelierul cu tema “Organizația digitală – provocările strategiei de HR”, susținut de Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers; atelierul cu tema “Depăşirea provocărilor specifice fiecărei generații in Managementul Talentelor”, susținut de Michael Geke, Partner şi Head of People & Change, HR Management Consulting Unit, KPMG Germania.

Profesioniștii în resurse umane prezenți la eveniment au avut posibilitatea de a beneficia de încă o resursă utilă în profesia lor întrucât a IV-a ediție a Manualului de bune practici în resurse umane a fost lansată în cadrul Conferinței. Volumul detaliază proiectele de resurse umane cele mai apreciate de către juriul Galei Premiilor de Excelență HR Club 2013, singurul eveniment din România care recunoaşte şi premiază excelența în domeniu.

Conferința HR Change Champion a găzduit o zonă expozițională, unde furnizori de servicii de resurse umane au prezentat participanților instrumente şi inovații din piață care îi pot ajuta pe profesioniștii HR să dezvolte programe de succes în organizațiile lor.

Ajunsă la cea de-a IX-a ediție, Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului. Conferinţa de anul acesta a avut ca temă SCHIMBAREA. Schimbarea în bine, schimbarea pe care o dorim, o generăm şi o modelăm, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. În această toamnă, în cadrul Conferinţei HR Change Champion, am aflat de la speakeri de top care este următorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum să pregătim şi să gestionăm evoluţia către “viitorul HR-ului” şi cum să devenim “campioni ai schimbării”.

Mai multe detalii cu privire la conferinţa HR Change Champion sunt disponibile pe site-ul HR Club.

HR Club

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •