Petr Tošner este noul director comercial al Axis Communications pentru Europa de Est

Petr Tošner va ocupa funcţia de Director Comercial pentru Europa de Est, poziţia fiind nou apărută în cadrul echipei regionale a furnizorului de echipamente video de rețea Axis Communications. Petr Tošner s-a alăturat companiei Axis în anul 2012, ca Marketing Manager pentru Europa de Est.  

„În calitate de director comercial regional, Petr Tošner va coordona echipele din Europa de Est. Pe parcursul celor patru ani de activitate în cadrul companiei Axis, Petr Tošner a dovedit că este un manager capabil ce poate dezvolta oportunități comerciale și strategii de vânzare. În noul său rol, Petr se va folosi de experiența sa şi de cunoașterea detaliată a pieței est-europene”, a declarat Anna Forsberg, Director Regional al companiei Axis Communications pentru Europa de Est.

Petr Tošner s-a alăturat echipei Axis Communications în anul 2012, anterior lucrând pentru IBM şi Microsoft, pe posturi manageriale în marketing și vânzări. A urmat studii în domeniul managementului informațional, în cadrul Universităţii din Hradec Králové şi are un MBA obținut la Universitatea Warwick Business School.

Petr Tošner este căsătorit, are doi copii și în timpul său liber se dedică expedițiilor în natură.