Romanian Business Leaders lanseaza a doua serie de inscrieri in programul “101 Companii de la Stres la Succes”

Sergiu Negut. Romanian Business Leaders lanseaza a doua serie de inscrieri in programul “101 Companii de la Stres la Succes”

Fundatia Romanian Business Leaders anunta lansarea celei de a doua runde de inscrieri in programul de mentorat “101 Companii de la Stres la Succes”. Antreprenorii care doresc sa participe la program trebuie sa aiba o cifra de afaceri de minimum 100.000 euro/an si 3 angajati, iar inscrierile au loc in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie.

 Sergiu NegutObiectivul proiectului “101 companii de la stres la succes” este sa ajute 101 companii sa treaca de la antreprenoriatul de subzistenta la antreprenoriatul de prosperitate.

Echipa de mentori a Fundatiei Romanian Business Leaders este formata din 70 de antreprenori si lideri de afaceri care se implica voluntar in sustinerea companiilor inscrise in program.

“Exista in Romania sute de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au astazi o afacere mare. Exista si mii de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au in continuare o afacere mica, dar cu ambitii mari. Ne-am gandit cum ar fi daca primii le-ar fi mentori celorlalti. La Romanian Business Leaders am gasit antreprenorii mari, de succes. Pe cei mici dar ambitiosi ii selectam din aplicatiile primite. Avem deja un proiect solid, cu 33 de echipe formate. Si mai avem zeci de oameni de afaceri de succes, pregatiti sa se implice gratuit si care asteapta o noua runda de aplicatii”, declara Sergiu Negut (Wanted Transformation), coordonatorul proiectului 101 companii de la stres la succes”.

Procedura de inscriere este simpla, se trimite formularul de aplicare la 101@rbls.ro, are loc procesul de selectie, gasirea mentorului, evaluarea situatiei actuale de business impreuna cu mentorul si realizarea planului de mentorat. Programul de mentorat dureaza un an.

Descarca formularul de inscriere ->>

Prima etapa de selectie a proiectului “101 companii de la stres la succes” s-a incheiat pe data de 10 iulie, cand s-au format 33 de perechi de mentori si antreprenori din Bucuresti (47%), Timis, Cluj, Oradea, Arad, Buzau, Brasov, Hunedoara, Prahova si Neamt.

Antreprenorii selectati activeaza in 28 de sectoare economice de la servicii la productie  – IT software, comert textile, publicitate, cercetare de piata, medical, servicii curatenie, productie, turism, instalatii electrice, constructii metalice, comert bunuri alimentare, cosmetice, servicii tipar, comert piese auto productie hartie, service pompe si hidrofoare, arhitectura, etc.

Pe data de 17 octombrie echipele formate in prima etapa a proiectului se vor intalni la Bucuresti in cadrul unui eveniment de networking de amploare.

Echipa “101 companii de la stres la succes”

Sergiu Negut (Wanted Transformation) – coordonator proiect, Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Certinvest), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team& op.team Associates), Andreea Rosca (Excel Communications) si Peter Barta (Fundatia Post-Privatizare).

Parteneri proiect “101 companii de la stres la succes”

Business Days, Clubul Intreprinzatorului Roman, Fundatia Friends for Friends, Maastricht School of Management, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Fundatia Post Privatizare, JCI Romania, Wall-Street.ro, CariereOnline.ro, Hub Bucharest, Consiergo.

Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa conecteze liderii din mediul privat intr-o maniera productiva, pentru a face Romania o tara mai buna pentru business. Fundatia are ca simbol vizual trei draconi (stindarde dacice), care vorbesc despre radacini puternice, despre capacitate individuala si despre forta grupului – mai mare decat suma fortelor componentilor.

Romanian Business Leaders are 6 directii de dezvoltare –  educatia, buna guvernare, cultura antreprenoriala, coagularea comunitatii, strategia de tara si capitalul autohton. Detalii pe site-ul oficial – >>

Programul “101 companii de la stres la succes”

Programul “101 companii de la stres la succes” face parte din directia de sustinere a antreprenoriatului.  Prioritatile grupului de lucru pentru promovarea Culturii Antreprenoriale sunt promovarea exemplelor de succes, agregarea de comunitati care sa permita transferul de cunostinte si bune practici si  incurajarea afacerilor noi si comunicarea, cu scopul de agregare locala si regionala a antreprenorilor.

Grupul de lucru realizeaza Ateliere de Antreprenoriat, a redactat Ghidul Practic pentru Antreprenori si a demarat 3 proiecte axate pe mentorat educarea si finantarea antreprenorilor – 1.001 Startup-uri, 101 companii de la stres la succes si Vreau sa fiu antreprenor. Mai multe detalii aici ->>

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii inchise.