Seara YP: Era Big Data, pe 16 aprilie, la București

Pe 16 Aprilie, de la ora 19.00, la sediul IAA Romania, IAA Young Professionals revine cu o nouă ediţie a Serii YP. Ediția actuală va lua în discuție subiectul Big Data și cum ne putem pregăti pentru a face față gigabiților de informație, informează un comunicat de presă oficial, remis Manager Express.

Întâlnirea îi are ca invitaţi pe Marian Pascu Big Data Technical Leader IBM SEE, Radu Puchiu – Secretar de Stat, Cancelaria Primului Ministru, Mircea Giurcan – Senior Adviser Performance Improvement Business Advisory Services EY Romania şi Ioana Hreninciuc – Commercial Director, Bigstep Infrastructure, care vor vorbi despre importanța și potențialul pe care le are Big Data ca tendință ce va afecta profund modul in care facem afaceri și chiar modul de a trăi la nivel mondial.

Ce înseamnă de fapt Big Data? De ce e important să vorbim despre acest fenomen azi? Cum se confruntă companiile și în ce scopuri folosesc cantitățile de date de care dispun? Cum reacționează companiile de pe piața locală? Care este impactul soluțiilor de Big Data în cadrul organizațiilor care le utilizează? Cum te pregătești pentru joburile viitorului în Big Data şi Analytics?

Despre prioritatea, oportunitatea și importanța fenomenului de Big Data vor vorbi cei patru invitați, o tematica ce va fi abordată din multiple perspective și viziuni, într-un context esențial atât pentru mediul de business cât și pentru consumatori, toti avand  nevoie de decizii mai bine documentate, într-un viitor din ce în ce mai aglomerat.

Zilnic suntem inundați și generăm mai multe date la nivel mondial decât am generat în întreaga istorie a civilizaţiei umane. Exista o avalanșă de date, dar și o mare diferență între a avea acces la date și a fi informat. În contextul în care evoluția tehnologică le permite organizaţiilor să stocheze, să acceseze şi să analizeze aceste noi fluxuri masive de date, companiile încep treptat să conștientizeze Big Data ca o problema presantă.

Pentru confirmarea prezenţei, puteți scrie pe pagina de Facebook IAA YP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •